Karaman FK dört dörtlük!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü, lig öncesi evinde son hazırlık maçında 3. Lig temsilcisi 1922 Konyaspor'u 4-0 yendi.

Karaman FK,  Burdur'da 2. etap kamp çalışmalarını 2 hafta boyunca sürdürdü. Kampın ardından Karaman’a dönen temsilcimiz çalışmalarına Kemal Kaynaş stadyumunda devam ediyor. Lig öncesi son hazırlık maçını 3. Lig ekiplerinden 1922 Konyaspor karşısında yapan temsilcimiz maçı 4-0 gibi net skorla kazandı. Daha öncesinde Burdur Kampında 3 hazırlık maçı yapan temsilcimiz önce 3. Ligin yeni ekiplerinden Kepez Belediyespor ile karşılaştı ve mücadeleden 1 -0 galip ayrıldı. İkinci hazırlık maçında Karaman FK 2. Ligin güçlü ekiplerinden 32 Ispartaspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz baştan sona mücadelenin hakimi olmasına rağmen penaltıdan yediği gol ile maçı 1-0 kaybetti. Kampın son maçında ise Kıbrıs temsilcisi Türk Ocağı Limassol ile karşılasan temsilcimiz yine aynı skorla maçı 4-0 kazanmıştı. 
KARAMAN FK UMUT SAÇTI
Temsilcimiz lig öncesi kendi evinde görücüye 1922 Konyaspor karşısında çıktı. Kemal Kaynaş stadyumunda saat 17.00’da oynanan maça Karaman seyircisi hazırlık maçı olmasına rağmen büyük ilgi gösterdi ve tribünleri doldurdu.
Karaman Kemal Kaynaş stadyumunda oynanan mücadelede temsilcimiz baskılı başladı ve tamamen oyunun hakimiydi. Karaman FK savunmanın kilidini 30. Dakikada yeni golcüsü Umut Dilek’le açtı. Golün ardından etkili oyununa devam eden Karaman FK ilk yarı bitimine az bir süre kala kaptan Akın Akman’ın uzaktan nefis füzesiyle skoru 2-0 getirip ilk yarıyı da bu skorla önde kapattı.
İkinci yarıda birçok oyuncusuna şans veren Teknik Direktör Zafer Hızarcı’nın takımı çıkan oyuncuların yerini aratmadı. Üstün oyununa devam eden Karaman FK 2. Yarı oyuna giren Ahmet Teker ile durumu 3-0’a getirdi. 1922 Konyaspor Karaman Kalesinde pek bir varlık gösteremedi. Maçın son anlarına yaklaşırken skoru 88. Dakika da Halil Yılmaz 4-0 yaptı ve maç Karaman Futbol Kulübü’nün 4-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Maçı izleyen taraftarlardan Zafer Hızarcı ve takım tam not aldı. Maçı izleyenler arasında Karaman FK Başkanı Süleyman Han ve yönetim kuruluda tam kadro yer aldı.
4 Eylül Pazar günü saat 16.30’da temsilcimiz kendi evinde Turgutluspor’u ağırlayacak.