Karaman FK'dan ziyaret

TAKİP ET

Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, yönetim kurulu ve Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Süleyman Bakırtaş Karaman İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır'a ziyarette bulundular.

İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır ve İl Genel Meclis Üyeleri, Karaman Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Ali Han ve Yönetim Kurulu Üyelerini İl Genel Meclisinde ağırladılar.
İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır Karaman Futbol Kulübünün 3. Ligde kalmasını sağlayan ve Karamanımıza bu mutluluğu yaşatan futbolculara, teknik ekibe ve yöneticilere teşekkürlerini ilettiler.
İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik edip, çiçek takdim ettiler.
“SEVGİNİN OLDUĞU HİÇBİR YERDE ENGEL YOKTUR”
Ayrıca 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır ve İl Genel Meclis Üyeleri, Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Süleyman Bakırtaş ve Engelli kardeşlerimizi İl Genel Meclisinde ağırladı.
Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han özel misafirlerine Karaman FK T-shirt ve şapka takdiminde bulundu. 
İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır ve İl Genel Meclis Üyeleri, Misafirlerimize “Sevginin olduğu hiçbir yerde engel yoktur” diyerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, mutluluk ve huzur dolu günler dilediler.