Karaman FK bomba gibi!

TAKİP ET

Karaman FK ligin 2. devresinde deplasmanda Manisa ekibi Turgutluspor ile karşılaştı. 

Karaman FK – Turgutluspor maçını İzmir bölgesinden Melis Özçiğdem, yardımcıları Antalya bölgesinden Uğur Çakmak ve Tekirdağ bölgesinden Sedef Aktan, 4. hakem Deniz Can Aydın hakem triyosu yönetti.  
Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü’nde kaptan Akın Akman, Ali Kemal Başaran ve Muhammed Enes Doğan kart cezaları nedeni ile forma giyemedi. Yeni transferler Selçuk Hakalmaz, Batuhan Günaldı ve Mert Kuyucu yedek kulübesinde yer aldı. Sinan Kurt maç kadrosunda yerini alamadı.  

Ev sahibi Turgutluspor maça iyi başlayan taraf oldu. 10. Dakika da Turgutluspor’un köşe vuruşunda top doğrudan kaleye gitti, direğe çarpan top kaleci onura çarparak uzaklaştı. 12. Dakika da Ahmet Teker’in ortasında Tugay Keleş bomboş durumda topu üsten dışarıya gönderdi. Maçın başındaki kötü görüntüsünü üstünden atan temsilcimiz üst üste ataklarla Turgutlu kalesini ablukaya aldı. Ataklardan sonuç alamayan temsilcimiz soyunma odasına 0-0'lık eşitlik ile girdi. İkinci yarı Samet Aydın yerine Selçuk Hakalmaz oyuna girdi. Baskısını artıran Karaman FK defanstan İlyas ile Orhan’a mükemmel bir pas attı. Topla buluşan Orhan ortasında Turgutlu defansına çarpan top Ahmet Teker’in önünde kaldı ve Karaman FK Ahmet Teker ile 51. Dakikada 1-0 öne geçti. Yine sağ kanattan gelişen Karaman FK atağında Orhan’ın nefis ortasında golcü Umut Dilek penaltı noktasından nefis bir röveşata ile Karaman FK’yı 56. Dakikada 2-0 öne geçirdi.  Turgutluspor farkı kapatmak için geliştirdiği atakta Serhat Kot bomboş kalede üstten auta attı. Turgutluspor maçın sonlarına doğru geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca Karaman Futbol Kulübü 2. devrenin ilk maçında Turgutluspor’u deplasmanda 2-0 yenerek iyi bir başlangıç yaptı. 

Karaman FK 22 Ocak Pazar günü saat 14.00’da kendi evinde Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek.