Karaman FK ateş hattında!

TAKİP ET

TFF 3. Lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, deplasmanda Bergama Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu.

Karaman Futbol Kulübü, Bergama Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İzmir Bergama 14 Eylül Stadyumunda oynanan maçta hakem Erdoğan Özkaya düdük çaldı. Maçın başlama düdüğüyle birlikte iki takımda kontrollü bir şekilde maça başladı. Temsilcimiz Karaman FK etkili ataklar geliştirdi. Temsilcimiz maçın 18. dakikasında Abdullah Jama Telli'nin attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golün ardından ev sahibi takım Bergama Belediyespor 27. dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı Murat Kayalı gole çevirdi ve maçta durum 1-1 oldu. Temsilcimiz Karaman FK ilk yarıda gol arayışlarını sürdürdü. Ancak ev sahibi takım 43. dakikada Celil Çelik'in attığı gol ile durumu 2-1'e getirdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Bergama Belediyespor soyunma odasına 2-1 önde gitti. 
İkinci yarıya daha etkili başlayan temsilcimiz Karaman FK, etkili ataklarını 60. dakikada Yunus Teke'nin attığı golle taçlandırdı ve durum 2-2 oldu. Golün ardından rakip kaleyi ablukaya alan ancak bir türlü gol atamayan kırmızı-beyazlılar,  Bergama Belediyespor'un 86. dakikada Veysel Ünal ile attığı gole engel olamadı. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve temsilcimiz ağır yara aldı.
Bu skorla birlikte Karaman FK 28 puanla 15. sıraya geriledi ve düşme potasına girdi.