Karaman'dan bir yıldız doğuyor!

TAKİP ET

TFF 3. Liginde zirve hedefleri ile yola çıkacak olan Karaman FK büyük düşünüyor, Babayiğit kardeşler çok güçlü bir kadro ile şampiyonluğu hedeflerken, yapacakları modern spor tesisleri ile Türkiye'ye örnek olmak istiyor.

Güçlü bir kadro için transfer ve tesis projesini birlikte yürüten Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ile kulüp başkanı Süleyman Han, yoğun bir çalışma temposuna girdiler. Almanya’da Teknik Sorumlu Volkan Uluç ile her gün bir araya gelen Han kardeşler, transferde hata yapmak istemiyor. Genç, istikbal vaat eden ve başarıya susamış isimler üzerinde ısrarla duran Babayiğitler Almanya alt liglerini adeta tek, tek tarıyor ve isimleri belirliyor.
GURBETÇİ AVINDALAR
Karaman F.K Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Karaman’a mutlu sonu yaşatacak ve hedeflerini gerçekleştirecek takımı oluşturmak için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacaklarını söyledi. Bir çok isimle bir araya geldiklerini söyleyen Mehmet Ali Han:
“Almanya ve Hollanda’dan Karaman FK’ya çok büyük bir ilgi var. Karaman’da futbol hayatını devam ettirmek isteyen çok sayıda gencimiz ile görüşüyoruz, analizlerini yapıyoruz. Hedefimiz TFF 3. liginde açık ara şampiyon olacak, ardından 2.ligde 3-5 takviye ile yoluna devam edecek bir kadronun peşindeyiz. Burada çok yetenekli isimler var, bunları renklerimize bağlayacağız ve göreceksiniz ki, önümüzdeki yıllarda Türkiye’de adından söz ettirecek futbolcular bizim bünyemizden çıkmış olacak.”
TRANSFER LİSTESİ KESİNLEŞİYOR
Karaman F.K Kulüp Başkanı Süleyman Han ise, ligler devam ederken hem düşmeme mücadelesi verdiklerini hem de oyuncu izlemeyi sürdürdüklerini belirterek:
“Türkiye’de bizim de mücadele ettiğimiz TFF 3. lig 1.grupta başta olmak üzere bir çok oyuncuyu radarımıza aldık. Sadece grubumuz değil, 3.ligde diğer gruplardaki oyuncular, Spor Toto 2.ligde oyuncuları listemize dahil ettik, izleme, izlettirme fırsatımız oldu. Bu futbolcularla ilk temasımızı da gerçekleştirdik ve önümüzdeki hafta Karaman’da olacağız, güçlü bir kadro için düğmeye basacağız.”
TESİSLERİN PROJESİ HAZIR
Karaman’a modern bir spor kompleksi kazandırmaya kararlı olan Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşler, arazinin alınması ve tahsisi konusunda son noktaya geldi. Han kardeşler ayrıca Türkiye’deki kulüplerin tesislerini incelediler ve son olarak Konyaspor’un Tatlıcak’a yapmakta olduğu tesis projesi üzerinde tadilat yaparak, son şeklini verdiler.
Tesiste en az 4 tane saha, futbolcular kalabileceği teker kişilik odalar, kapalı çalışma alanları olmak üzere eksiksiz bir hizmet alanı oluşturmak için son noktaya geldiler.
Hüseyin Oğuz