Karaman'da faciadan dönüldü...

TAKİP ET

Karaman'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet sürücüsü önce kaldırıma çıktı, sonra trafik lambasını yıktı, sonrasında da refüje çıkarak refüjdeki Karaman tabelasına çarparak durabildi

Kaza saat 09.00 sıralarından Karaman Otogar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Konya’dan Karaman’a gelen Ş.S. isimli kamyon sürücüsü kavşağa yaklaşırken sürüş hakimiyetini kaybederek direksiyonu sola kırdı ve kaldırıma çıktı. Yaklaşık 30 metre boyunca kaldırımda ilerledikten sonra kavşaktaki trafik lambasına çarptı. Kamyon, çarpmanın etkisiyle trafik lambasını devirdi. Kamyonu hala kontrol altına alamayan sürücü bu sefer de direksiyonu sağa kırdı. Kontrolsüz bir şekilde seyrini sürdüren kamyon, Otogar Kavşağının Fatih Mahallesi (Bucakkışla yolu) kısmındaki refüje çıktı ve oradaki Karaman yazılı tabelaya çarparak durabildi. 
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın olduğu kavşakta trafik polisleri güvenlik önlemleri aldı. Sürücü ise kazayı yara almadan atlatırken araçta maddi hasar meydana geldi.
Savcılık tarafından kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.