Karaman Belediyespor dondu!

TAKİP ET

Karaman Belediyespor ligin ikinci devresinin ilk maçında konuk ettiği Çatalcaspor'a 2-0 yenilerek kötü bir başlangıç yaptı.

TFF 3. Lig 1. Grupta ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor konuk ettiği Çatalcaspor’la karşı karşıya geldi.
-5 derecede Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanan mücadeleye temsilcimiz iyi başlamasına rağmen bir türlü sonuca ulaşamadı. Birçok gol fırsatından yararlanamayan Kırmızı- Beyazlılar, 33. dakikada Fevzi Can Bozkuş’un attığı gole engel olamadı ve 1-0 geriye düştü. Golün ardından beraberlik için rakip kaleye yüklenen Karaman Belediyespor ilk yarıda meşin yuvarlığa rakip kaleye gönderemedi ve soyunma odasına 1-0 mağlup girdi. 
Soğuk hava şartları altında oynanan zorlu mücadelenin ikinci yarısında temsilcimiz yaptığı ataklardan bir türlü sonuç alamadı. 77. dakikada yine duran top organizasyonunda Çatalcaspor Furkan Yiğit’in attığı golle 2-0 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Karaman Belediyespor karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Yardımcı hakem seyirciyi tahrik etti
Karaman Belediyespor ile Çatalcaspor arasında oynanan maçta futbol sahalarında enden görülen olaylar yaşandı. Maçın yardımcı hakemi Gürcan Dönmez tribünde bulunan taraftarla dönüp laf atması ortalığı bir anda karıştı. Temsilcinin de kayıtlarına yansıyan bu ilginç olay sonrası MHK'nın tahrik eden yan hakem Gürcan Dönmez hakkında ne karar vereceği merak konusu oldu.