Karaman Belediyespor'da hayat var!

TAKİP ET

21 yaş ortalaması ile ligin en genç ekibiyiz. Karaman olarak bu takıma destek vermeliyiz.

Kısıtlı imkanlarla oluşturulan ve liglerin en genç takımları arasında yer alan Karaman Belediyespor, mücadeleci futbolu ve kazanma hırsı ile takdir topluyor. Büyük paralar harcayarak 2. Lig hedefi ile yola çıkan Nevşehir Belediyespor karşısında üstün bir oyunla üç puanı hanesine yazdıran Kırmızı-Beyazlılar ilerisi için ümit veriyor.

LİGİN EN MALİYETSİZ TAKIMIYIZ
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Karaman Belediyespor , oynadığı 4 maçta bir galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 5 puanla sıralamada on birinci sırada yer alıyor. Üst grupta yer alan ekiplerle aradaki puan farkı ise sadece üç. 
Genç, başarıya aç ve istikbal veren isimleri bünyesinde toplayan Karaman Belediyespor’a destek verildiği taktirde bu ekibin çok büyük işlere imza atması kaçınılmaz.

GÖZLER IŞIK VE KALAYCI’DA
Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karaman Beledriyespor’un en büyük umudu. Cumartesi günü oynanan karşılaşmaya gelerek takımın yanında olduğunu hissettiren Vali Işık ile Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın ekonomik soruna çözüm bularak, takıma hayat vermesi bekleniyor.
Vali Mehmet Alpaslan Işık ve Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın iş adamları ile görüşmelerine hız vererek, para konusunda oyuncuları rahatlatması ile bu gençlerin önü açılacak ve arzu edilen başarı ortaya çıkacaktır.