Karaman Belediyespor'a şok!

TAKİP ET

Karaman Belediyespor'un geçtiğimiz sezon formasını giyen futbolcular Ahmet Gökbayrak, Sefa Aktepe ve Karamanlı Hulusi Günaltay'a olan 110 bin TL'lik borcu nedeniyle transfer tahtası kapandı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ekibimiz Karaman Belediyespor'da transfer gelişmesi yaşandı. Birçok oyuncu ile anlaşan Karaman temsilcisine kötü haber geldi.Kırmızı-beyazlıların transfer tahtası geçen sezon forma giyen futbolcular Ahmet Gökbayrak, Sefa Aktepe ve Karamanlı Hulusi Günaltay'ın şikayetleri sonucu kapandı.

Transfer tahtasını kapattırdılar
Geçtiğimiz sezon lig başında imza atan Ahmet Gökbayrak ve Karamanlı Hulusi Günaltay'ın yanı sıra teknik direktör Okan Kopan'ın kefil olarak devre arası takıma kazandırdığı Sefa Aktepe takımı ateşe attı. Futbolculara olan 110 bin TL borç nedeniyle kırmızı beyazlı ekibe transfer yasağı getirildi. Devre arası transferinde futbolcular TFF'ye başvurarak temsilcimize transfer yasağı getirdi. Kırmızı beyazlı ekibimizin transfer tahtasını açabilmesi için Ahmet Gökbayrak, Sefa Aktepe ve Karamanlı Hulusi Günaltay'a olan 110 bin TL'lik borcu tamamen ödemesi gerekecek.

Hulisi Günaltay hiç forma giymedi
Geçen sezon başında takıma transfer olan Karamanlı Hulusi Günaltay hiçbir maçta görev almadı. Forma şansı bulamayan ve Karaman Belediyespor'un alt yapısında da görev alan Hulisi Günaltay'ın kulübü TFF'ye şikayet etmesi şaşkınlıkla karşılandı.
Karaman Belediyespor'da başarılı performansı ile 2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor'a transfer olan Ahmet Gökbayrak'ın da tahtayı kapattırması yönetimde şok etkisi yarattı. 
Teknik direktör Okan Kopan'ın kefil olarak devre arası takıma kazandırdığı Sefa Aktepe'nin takıma çok katkısı olmadan şikayetçi olması camiayı kızdırdı.