KARAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR

TAKİP ET

KARAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR

1- Belediyemiz mücavir alanlarındaki parklarda, refüjlerde ve diğer yeşil alanlarda bulunan, belirli periyotlarla biçilen ve 2023 sezonu için toplamda 900.000 kg. olması öngörülen çimler muhammen bedeli 120.000,00 TL. ve geçici teminatı 3.600,00 TL. olarak Belediyemiz Encümeninin 11.05.2023 tarihli 271 sayılı kararına istinaden, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Artırma Usulü ile 1 Haziran 2023 Perşembe günü saat 10.00 ’da Belediye Binası Encümen Salonunda Encümen huzurunda yapılacak ihale ile satılacaktır.

2- Satışı yapılacak çimlerin sahadan toplanması ve ihale bedelinin ödenmesi işlemleri şartnamede belirtildiği şekilde olacaktır.

3- İhaleye katılacakların ihale günü saat 09.00 ’a kadar teminatlarını yatırmış olmaları gerekmektedir. Teminat makbuzunu ibraz etmeyen ihaleye katılamaz.

4- İhaleye katılacak şahısların kimlik fotokopisi ve ikametgâh belgesi, tüzel kişiliklerin imza sirküsü beyan etmesi zorunludur.

5- Satış ihalesine ait şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliğinde görülebilir veya ücretsiz olarak temin edilebilir.

6- İhale kesinleştikten sonra ihale uhdesinde kalan, Satış Şartnamesine aykırı bir talepte bulunamaz.

7- 3065 sayılı Katma Değer Vergisi Kanununun 17. Maddesinin 4/r bendine göre KDV'den istisnadır.

8- Satıştan mütevellit bütün vergi,  resmi harç, ilan giderleri gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup, alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecektir.

9- İhale Komisyonu (Encümen) gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Encümence uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise Belediye Başkanının onayını müteakiben geçerlilik kazanacağı gibi, Belediye Başkanının ihaleyi fesh etmesi halinde iştirakçi idareye karşı her hangi bir hak iddiasında bulunamaz.

10. İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, satışta İhale Şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.

11. 2886 sayılı Yasaya mani hali olmayan ve yukarıdaki şartları yerine getiren herkes ihaleye katılabilir.

İlan olunur.