Karaman'a yakışanı yapalım

TAKİP ET

Karaman FK Iğdır FK maçı öncesi yaşananlar unutulmasa da sağduyu hakim olacağı düşünülüyor.

2023-2024 sezonunda TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Karaman FK liderlik yarışı verdiği Iğdır FK ile bu yıl yine aynı gruba düştü. Öyle ki geçen sezon temsilcimiz Iğdır FK ile 2. Lige yükselmek için kıyasıya bir liderlik yarışı verdi. Liderlik yarışı 16 Mayıs 2023 Salı günü Iğdır’da oynanan maçta kontrolden çıktı. 
'Karaman’a bir daha yolumuz düşmez' diyen Iğdır FK taraftarları Karaman FK’nın takım otobüsünü her kavşakta taşladı. Taşın yanı sıra yumurtalar ve yabancı cisimler havada uçuştu. Futbolcular cam kalmayan otobüsle otele kadar güçlükle gidebildi. Otel de gece boyu uyku uyuyamayan futbolcuların can güvenliğinden endişe duyulurken gece boyu hiç hoş olmayan davranışların önüne o gün geçilemedi. Öyle ki maç oynanacağı gün yine otobüs taşlandı. Saha içerisinde küfürler hakaretler saldırılar bir an bile kesilmedi. Iğdır’da ‘Bu yıl biz, seneye siz şampiyon olun’ diyerek yaşananları normalleştiren talihsizler bile ortaya çıktı. Iğdır FK olaylı maçın ardından şampiyon olsa da Karaman FK Play-Off turunda şampiyon olarak 2. Lige yükseldi. Kaderin cilvesi ki aynı gruba düşen iki takım 210 gün sonra Karaman’da karşı karşıya gelecek. 17 Aralık Pazar günü 15 bin kişilik stadyumun dolması bekleniyor.
KARAMAN’A YAKIŞAN SAĞDUYU
Ancak Karaman’a yakışan taraftarların sağduyulu davranarak şehrimizin takımını desteklemesidir. Iğdır FK’yı Karaman’da yenerek tatsız olaylar yaşanmadan yolcu edelim. Karamanoğlu Mehmetbey’in torunları yakışanı yapacağından hiç kimse şüphe duymasın.