'Karaman'a Süper Lig Yakışır'

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman FK'yı yakinen takip ettiğini,  Karaman FK'nın her yıl lig atlayarak başarılara imza atmaması hiçbir engel olmadığını ve Süper ligin hayal olmadığını, Karaman'a süper ligin çok yakışacağını söyledi.

Geldiği kısa sürede attığı adımlar, yaklaşımı ve anlayışı ile Karaman’da iz bırakanlar arasına gireceğini şimdiden adeta haykıran Vali Tuncay Akkoyun, futbola olan tutkusu ile biliniyor. Zamanında futbol oynayan ve halen Fenerbahçe kulübünün kongre üyesi olduğunu belirten Vali Akkoyun, spor ile ilgili görüşlerini Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve TSYD Karaman il temsilcisi Hüseyin Oğuz’a şu şekilde aktardı:
“Zoru başararak ligde kalan Karaman FK yönetimi, teknik kadro, futbolcularını yürekten kutluyorum. Büyük sorumluluk alan, vücudunu taşın altına koyan Mehmet Ali Han ve Süleyman Han ile yönetimi büyük fedakarlık yapıyorlar ve öyle görünüyor ki yeni sezonda bir şampiyon Karaman FK ortaya çıkacak. Gönlümüzden geçen Karaman FK her yıl bir lig atlayarak 3 sene sonunda Süper Lige çıkmasıdır. Bu imkansız gibi görünse de mümkün olmayacak bir olay değildir. İnançla, birlik, beraberlik içerisinde, planlı-programlı bir şekilde hedefimize ulaşırız.”
YÖNETİME SONUNA KADAR DESTEK
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Han kardeşlerin tesis konusundaki girişimlerinden haberdar olduğunu da belirterek, “Bize düşen bu konuda her türlü desteği vermektir. Mehmet Ali Han, Süleyman Han yurt dışında oldukları için bir araya gelemedik. Projelerini masaya yatıralım, ilin valisi olarak bize ne düşüyorsa onu yapalım. Sporda başarı tanıtım açısından çok önemli ve gençlerimizin kötü alışkanlıklarından kurtulması için spora yönlenmesi gerekir ki Karaman FK ve Han kardeşler ile yönetimi şehrimizin için bir şanstır” ifadelerine yer verdi.