KAN KÜLTÜR ŞİŞESİ ALIMI

TAKİP ET

KAN KÜLTÜR ŞİŞESİ ALIMI

KARAMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ- KARAMAN SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
KAN KÜLTÜR ŞİŞESİ ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN

:

2024/403365

 

1-İdarenin

a) Adı

:

KARAMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ- KARAMAN SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

b) Adresi

:

Üniversite Mh. Şehit Ömer Halis Demir Caddesi Blok No:7 İç No:1 70100 MERKEZ KARAMAN MERKEZ/KARAMAN

c) Telefon ve faks numarası

:

3382263000 - 3382263051

ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası

:

https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı

:

KAN KÜLTÜR ŞİŞESİ ALIMI

b) Niteliği, türü ve miktarı

:

KAN KÜLTÜR ŞİŞESİ (4.000 ADET)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer

:

KARAMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ LABORATUVAR BİRİMİ

ç) Süresi/teslim tarihi

:

Sözleşmenin imzalanmasından sonra idarenin yazılı talebi üzerine 20 gün içerisinde Kan Kültürü Şişesi Karşılığında kuracağı 1 adet tam otomatik kan kültür sistem cihazının çalışır ve eksiksiz vaziyette kurulumu sağlanacak ve işe başlanacaktır. Cihaz için kullanılacak ve teknik şartnamede belirtilen kitler ve sarf malzemeler ise idarelerin yazılı siparişi üzerine siparişin tebliğini izleyen 5 iş günü içerisinde siparişte belirtilen miktarlar kadar teslim edilecek olup sözleşme süresi boyunca peyder pey sipariş verilebilecektir.

d) İşe başlama tarihi

:

Sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlanacaktır.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati

:

03.04.2024 - 10:00

b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres)

:

Karaman Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

1- Yürürlükteki mevzuat gereği; İstekliler teklif ettikleri ürünlerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında veya Ürün Takip Sisteminde “Sağlık Bakanlığından onaylıdır” ibaresi bulunan onaylanmış ürün numarasını (barkod numarasını) liste şeklinde teklife ekleyeceklerdir. Listede bulunan barkod numaraları için ayrıca internet çıktısı aranmayacaktır.   (Ürünlerin TİTUBB / ÜTS kayıtlarına ilişkin belge geçerlilik süresi sözleşme süresini kapsayacak şekilde olacaktır. Sözleşme süresi içerisinde teslim edilen ürünlerden TİTUBB / ÜTS kayıtlarına ilişkin belge geçerlilik süresi dolmuş ve yenilenmemiş ürünlerin ödemesi yapılmayacaktır.)

2- İstekli tarafından teklif edilen ürünler tıbbi cihaz yönetmelikleri kapsamında değil ise,   tıbbi cihaz yönetmelikleri kapsamında olmadığına dair ÜRETİCİ VEYA İTHALATÇI firmanın KAŞELİ VE İMZALI yazısı ihale dosyasında sunulmalıdır.   (Kapsam dışı konusunda çelişki olması halinde istekli Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri  Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna başvuracaktır.)

3- TITUBB’a kayıtlı olmayan ürünler "kapsam dışı" olarak teklif mektubunda belirtilecektir. Üretici firmadan ürünün  "kapsam dışı" olduğuna dair yazı sunulacaktır.

4- - İhaleye katılan ve TİTUBB / ÜTS kaydı olan herhangi bir kaleme teklif veren istekliler kendi adlarına düzenlenmiş “Tıbbi Cihaz Satış Merkezi Yetki Belgesi” ni ihale dosyasında sunmak zorundadır.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1.

4.3.1.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

İhaleye giren isteklilerin teklif edecekleri cihazlarla ilgili olarak;

Cihaz/Sistem ÜTS’ye kayıtlı olmalıdır ve idarenin istemesi halinde bu belgeyi sunacaklarını beyan edeceklerdir. Kayıt dışı olanlar için idarenin istemesi halinde kayıt dışı olduğunun belgesini sunacaklarını beyan edeceklerdir. Kaydı olamayan cihazların/sistemin CE veya TSE veya uluslar arası geçerliliği olan kalite belgesi olmalıdır ve idarenin istemesi halinde bu belgeleri sunacaklarını beyan edeceklerdir.

 

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

-İstekliler, idarenin talebi halinde , 2 adet pediatrik, 2 adet yetişkin  Kan Kültürü Şişesi  numune göndereceklerdir. Verilecek numuneler ihale sıra numarasına göre numaralandırılarak ve isimlendirilerek numune teslim tutanağı karşılığında verilecektir. Numune değerlendirmesi sonucuna göre ihale komisyon kararı oluşturulacaktır. (Numuneler Karaman EAH Laboratuvar Birimine teslim edilecektir.)  

-İstekliler, Kan Kültürü Şişesi ile birlikle verilecek1 adet tam otomatik Kan Kültür Sistem Cihazın teknik özelliklerini gösteren katalogları veya dokümanları idarenin istemesi durumunda sunacaklarını beyan edeceklerdir.

-İdareler gerekli gördüğü hallerde cihazın demonstrasyonunu isteyebilir. Firmalar demonstrasyonu kurumlarımızın laboratuvarlarında istenilen yere cihazı kurarak sağlamalıdır. Demonstrasyon süresine ve cihazların uygunluğuna idareler tarafından karar verilecektir. demonstrasyon süresinde uygun görülmeyen cihazların teklifi reddedilecektir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.
14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.