Kalite ve güven yeni adresinde

TAKİP ET

Karaman'da uzun yıllardır kalite ve güvenin adresi olarak gönüllerde taht kuran Hocaoğlu Otogaz ve Egzoz Emisyon yeni yerine taşındı. 

Karaman’da LPG montaj ve bakımı ile egzoz emisyon hizmetlerinde şehrin en saygın firmaları arasında bulunan “Hocaoğlu Otogaz ve Egzoz Emisyon” daha iyi hizmet verebilmek için yeni yerine taşındı. Her zaman kaliteli bir hizmeti sunan Hocaoğlu Otogaz, Hamidiye Mahallesi 2168 Sokak TEKMARSAN Sanayi Sitesinde hizmet vermeye başladı. 2009 yılında Keramettin Doğruay tarafından kurulan ve yeni yerinde hizmet veren Hocaoğlu Otogaz, uzman kadrosu ile müşterilerine hizmet veriyor. Yeni yerinde bekleme salonu ile aracınız emin ellerde iken sizde rahat ve nezih bir ortamda vakit geçiriyorsunuz. 
13 yıldır faaliyette olan ve Karaman’ın en saygın firmaları arasından yerini alan Hocaoğlu Otogaz firması; Egzoz emisyon ölçümü, Otogaz montaj ve bakımı, LPG projelendirme, LPG arıza tespiti ve LPG enjektör tamiri gibi hizmetler vermeye devam ediyor.  Son teknoloji bilgisayar sistemleri ile hizmet verilen firmada müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor. Kalitenin ve güvenin adresi olan Hocaoğlu Otogaz, AKL, Zavoli, Prins ve Atiker gibi kaliteli markaların bayiliğini üstleniyor. Söz konusu bayilerin ürünlerinin satış, montaj, bakım ve servis hizmetlerini de veren Hocaoğlu Otogaz, bütçeye dost fiyat politikası ile de yüzleri güldürüyor.
İLETİŞİM
-0507 948 47 72
ADRES
-Hamidiye Mahallesi 2168 Sokak TEKMARSAN Sanayi Sitesi No:7/A (TEKMARSAN Camii Karşısı)