İşte yeni yönetim!

TAKİP ET

İzmir Karamanlılar Derneği Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantısında yeni yönetimini belirledi. Dernek Başkanlığına Yüksel Köküş seçilirken mansetturkiye.com imtiyaz sahibi Hasan Çölmekçi de yönetim kuruluna girdi.

İzmir ve ilçelerinde yaşayan Karamanlılar'ın bir araya gelerek kurduğu İzmir Karamanlılar Derneği, yeni yapılanmaya gitti. Yıllardır derneğin başkanlığını yürüten Aziz Bilgin, "Biraz da gençler bu görevi üstlensin. Bu kez aday değilim. Ancak yönetimde yer alarak her zaman bir nefer gibi yardıma hazırım. Bir ağabey olarak desteğim her zaman tam" dedi.
Yeni yönetim kurulu görevlendirmesi sonucunda Dernek Başkanlığına işadamı Yüksel Köküş getirilirken, yardımcılıklarını Aziz Bilgin ve Ali Altınışık üstlendi. Genel Sekreterliğe Fatma Güneş Uysal, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanlığına ise yönetim kurulu üyesi gazeteci Hasan Çölmekçi getirildi. 
Denetleme Kurulu'nda işadamı Şenol Ayten, PTT İşleme Müdürü Seyit Mehmet Çalık ve Avukat Çağnur Altınışık yer aldı.
Diğer yönetim kurulu üyeleri de; Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kenan Teker, Tarım İl Müdürlüğü'nde görevli Ziraat Mühendisi Mehmet Pınarbaşı, Avukat Çağrı Altınışık, işadamı Ahmet İnce, Diyetisten Dr. Özgür Atalay, Ali Kocabaş, Saliha Bozkurt ve Servet Gedikli'den oluştu.
Ayrıca toplantıya Çeşme Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir ve Celal Bayar Üniversitesi'nden Prof. Doğan Uysal da katıldı.