İşte Karaman'ın vergi rekortmenleri

TAKİP ET

Karaman'da vergi rekortmeni listesinin ilk 25'lik kısmına giren kurum ve şahıslar açıklandı

“Vergiler devletin kamu hizmetlerinin finansmanını sağlarken aynı zamanda devletin sosyal, ekonomik ve politik hayata müdahale etmesini de sağlayan bir araçtır” diyen Karaman Vergi Dairesi Defterdarı Yüksel Ertekin, Karaman’da üretim yaparak hem ülke ekonomisine katkı sağlayıp hem de istihdam sağlayan Karaman’daki en çok vergi ödeyen 25 kurumun ve şahsın belirlediğini kaydetti.
İşte Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Karaman Defterdarlığı’nın açıkladığı 2022 yılı Karaman kurumlar vergisi ile gelir vergisinde ilk 25'e giren kişi ve kurumların isimleri:

KARAMAN KURUMLAR VERGİSİ VERGİ REKORTMENLERİ

2022 yılına ait vergilendirmelerde Karaman genelinde kurumlar vergisi verilerine göre, 1. sırada yer alan mükellef bilgilerinin açıklanmasını istemedi.
Açıklanan bilgilere göre 2. sırada yer alan Bifa Bisküvi; peksimet, bisküvi gofret, dondurma külahı, kağıt helva vb. ürünlerin imalatı faaliyetiyle 42.785.368,92 TL tutarında vergi tahakkuk etti.
3. sırada yer alan Anı Bisküvi 17.427.903,52 TL vergi tahakkuk ederek Bifa Bisküviyi takip etti. Duru Bulgur ise 15.861.981,40 TL tutarındaki vergi tahakkuku ile 4. Sırada yer adı

İlk 25 giren Karaman kurumlar vergisi vergi rekortmenlerinin tamamını görmek için tıklayın...

KARAMAN GELİR VERGİSİ VERGİ REKORTMENLERİ

2022 yılına ait vergilendirmelerde Karaman genelinde gelir vergisi verilerine göre, 1. sırada Ayrancı Vergi Dairesi'ne bağlı Mehmet Sandal yer aldı. Mehmet Sandal, meyve ve sebzelerden jöle, pekmez, marmelat, reçel vb. imalatı faaliyetleriyle 3.101.172,16 TL tutarında vergi tahakkuk etti. 
2. sırada yer alan mükellef bilgilerinin açıklanmasını istemezken 3. sırada yer alan Karaman Vergi Dairesine bağlı Mehmet Fatih Atik, hukuk danışmanlığı ve temsil faaliyetleri ile 1.042.715,82 TL tutarında vergi tahakkuk etti. Noterlik faaliyetleri ile 994.959,32 TL vergi tahakkuk eden Karaman Vergi Dairesine bağlı Abidin Çağlayan ise 4. sırada yer aldı. 

 

2. sırada yer alan Mehmet Fatih Atik

 

İlk 25 giren Karaman gelir vergisi vergi rekortmenlerini görmek için tıklayın...