İşte Karaman'ın Babayiğit'i!

TAKİP ET

Berlin Kaplanı olarak anılan ve BAK 07'nin başkanı Mehmet Ali Han Hızır gibi yetişti.

Karaman Belediyespor’a aranan Babayiğit bulundu. Berlin’de çok büyük gıda işletmesi ve inşaat firması sahibi olan Bak Şirketler grubu Başkanı Mehmet Ali Han ile Süleyman Han kardeşler Karaman ‘da aranan babayiğit olarak ortaya çıktı ve Karaman Belediyespor’a talip oldu.
TFF 3. Lig 1. Grup’ta ilimizi temsil eden ve bir türlü ekonomik sorunları çözemeyen Karaman Belediyespor’a aranan kan bulundu gibi. Almanya’da faaliyet gösteren büyük bir firmanın sahibi olan ve aynı zamanda ilimize de yatırım yapan Karamanlı iş adamı Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşler, Karaman Belediyespor’a sahip çıkmaya sıcak baktığı ve takımın profesyonelce yönetilerek başarılı olması için elini taşın altına koymaya hazır olduğu öğrenildi.
Ekonomik sıkıntılar nedeniyle kısıtlı imkanlarla neredeyse sıfır maliyetle oluşturulan genç ve istikbal veren isimlerden oluşan Karaman Belediyespor, ligin ilk yarısında oynadığı futbol ile herkesin takdirini toplarken, sıralamada da çok yüksek maliyetlerle kurulan ekipleri geride bırakarak 21 puanla ilk devreyi onuncu sırada tamamladı.
Pazar güne evinde oynayacağı Çatalcaspor karşılaşması ile ikinci yarıya start verecek olan Karaman Belediyespor’da ekonomik sorunlar bir türlü aşılamadı. Bazı oyuncular alacakları karşılığında takımdan ayrılırken, yerlerine yine umut veren isimler dahil edildi.
KAMPA GİDEMEDİLER
Başkan ve yönetimi tam teşekkülü olarak bulunmayan ve üç-beş kişinin yaptıkları fedakarlıklarla ayakta kalmaya çalışan Karaman Belediyespor, diğer takımlar ikinci yarı için Antalya’da kamp yaparken, para sorunu nedeniyle ikinci yarıya kendi tesislerinde hazırlandı. Futbolcuların çok cüzi olan alacakları bile ödenmeyince takımda huzursuzluk had safhaya ulaştı.
BABAYİĞİT HIZIR GİBİ 
Aslen Avganlı olan ve Berlin’in tanınmış iş adamları arasında yer alan Mehmet Ali Han ile Süleyman Han kardeşler, Almanya’da, Berlin Kaplanı olarak tanınıyor. Karaman’da da bir bisküvi fabrikasını satın alan Han kardeşler aynı zamanda Almanya 4. Lig ekiplerinden BAK 07 takımının kulüp başkanlığı yapıyorlar.
Mehmet Ali Han ve Süleyman Han’ın önümüzdeki hafta içerisinde Karaman’a gelerek, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile takım üzerine görüşmeler yapacağı sonrasında kolları sıvayarak çalışmalara başlaması bekleniyor.