Hızlı Tren de tarih yok!

TAKİP ET

TCDD Genel Müdürlüğü, TCDD Genel Müdürü Metin Akbaş'ın Karaman ziyareti sırasında Konya-Karaman hızlı tren hattının 29 Ekim de açılması yönünde bir ifade kullanılmadığını açıkladı.

Gazetemizde 14 Ekim tarihinde çıkan ‘Hızlı Tren 29 Ekim’de mi ?’ haberi ile ilgili olarak TCDD Kurumsal iletişim Daire Başkan Vekili Bülent Mercan tarafından açıklama gönderilmiş ve genel müdür Akbaş’ın tarih vermediği belirtilmiştir. 
Konu ile ilgili açıklama şu şekilde:
“Gazetenizin 14.10.2021 tarihinde yayınlanan nüshasında “Hızlı Tren 29 Ekim de mi?” başlıklı bir haber yer almıştır. Bununla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür; 
TCDD Genel Müdürü Sayın Metin Akbaş’ın herhangi bir basın kuruluşuna konu ile ilgili bir beyanatı bulunmamaktadır. Aynı şekilde sosyal medya paylaşımlarında da gazetenizin 3. sayfasında yer alan haberdeki “… Karaman Konya arasındaki hattın açılışını 29 Ekim’de yapmayı planladıklarını söyledi” ifadelerini kullanmamıştır. Haberin buna göre düzeltilmesini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.”