Her Derde Deva: "Kaynar"

TAKİP ET

Ak Parti Genel merkezinde Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın özel kalem müdürü, hemşehrimiz Behçet Kaynar, yaptığı hizmetler ile takdirleri topluyor. Karaman ve ilçelerinde vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Kaynar, ihtiyaç sahiplerini unutmayarak gerekli desteği veriyor.

Başbakan Binali Yıldırım’ın ardından Ak Parti Genel merkezinde Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın özel kalem müdürlüğünü yürüten Ermenekli hemşehrimiz Behçet Kaynar, her fırsatda soluğu Taşeli bölgesinde alıyor ve burada köyleri, beldeleri karış karış gezerek halkla iç içe olmayı tercih ediyor.
Yaşanan sorunları yerinde tespit eden Behçet Kaynar, ihtiyaç sahiplerini hiç ihmal etmiyor. Akülü araç başta olmak üzere ortopedik hasta yatağı, gençler için spor malzemeleri, okullara kitaplardan tutunda cep telefonu, hamur yoğurma makinesine kadar akla gelen tüm ihtiyaçları gideriyor.
Mütevazi kişiliği, duyarlılığın yanı sıra ihtiyaç sahiplerinin tüm sorunlarını gideren Özel Kalem müdürü Behçet Kaynar gönüllerde taht kurdu.