"Hep birlikte zirveye!"

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman FK'nın dört maçta aldığı 4 galibiyet ve 12 puanla zirvede bulunduğunu ve başlarken her yıl bir şampiyonluk parolası ile sonunda Karamanın hak ettiği süper ligde olacağını ve bunu kenetlenerek, Karaman halkının hep birlikte başaracağını söyledi.

Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı, Türkiye Spor Yazarları Derneği Karaman il temsilcisi Hüseyin Oğuzu kabul eden Vali Tuncay Akkoyun:
"Karaman FK lige fırtına gibi girdi ve 4 maçta dört galibiyet elde ederek 12 puanla zirveye yerleşti. İlk maçtan itibaren ciddiyetinden uzaklaşmayan, her maçı bir final havası içerisinde görüp kazanmak için sahada elinden geleni yapan ve bunu başaran takımımızı, Teknik kadromuzu tebrik ediyorum. Lig uzun bir maraton, tek, tek maçları kazanıyoruz ve Allah'ın izniyle şampiyon olarak 2.Türkiye futbol ligine çıkacağız. Ben geldiğimde bir hedef koymuştum, bu yıl 2.lig, ardından 1.lig ve sonunda ise Süper ligde olacak bir Karaman FK diye. Bu belki çok iddialı bir hedef ancak, bu şehir bunu isterse başaracak güce, kapasiteye sahiptir. Birlik, beraberlik içerisinde koyduğumuz büyük hedeflerle adım, adım ilerleyeceğiz. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu kadim şehir tüm güzellikleri hak ediyor."
KESTEL MAÇINDA TRİBÜNDEYİM
Vali Akkoyun, takımın Pazar günü sahasında Alanya Kestelspor ile zorlu bir maça çıkacağını ve bu karşılaşmayı mutlaka kazanmak istediklerini söyleyerek:
"Maç sahada kazanılıyor. Benim teknik Direktör Zafer Hızarcı başta olmak üzere teknik kadroya ve futbolcularıma güvenim sonsuzdur. Bu maçta tribün desteği çok önemli. Rakibimizin bizim takipçimiz ve 2 puan gerimizde, 2'nci sırada. Yenip Kestel ile farkı beşe çıkartıp, 5 de 5 yapan bir takım olmalıyız. Tüm Karaman halkını bu müsabakada takımlarına sahip çıkmalarına, destek olmalarına davet ediyorum. Biliyorum ki, kazanan biz olacağız ve seriye devam edeceğiz. Pazar günü ben tribünde yerimi alacağım ve takıma sonuna kadar destek vereceğim. Bunu herkesten bekliyorum."