Hendekleri aşma zamanı!

TAKİP ET

Karaman Belediyespor yarın evinde Hendekspor önüne mutlak galibiyet için çıkacak

Karaman Belediyespor-Hendekspor karşılaşması yarın saat 15.00’de Kemal Kaynaş stadyumunda oynanacak.
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Karaman Belediyespor yarın sahasında Hendekspor’u konuk edecek.
Ligde oynadığı 5 maçta bir galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 5 puan toplayarak 14.sırada bulunan Karaman Belediyespor,  sahasında yarın Hendekspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Salih Eken nezaretinde mutlak galibiyet amacıyla hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar ligdeki ikinci galibiyeti elde etmek istiyor.

MAÇ YARIN SAAT 15.00’DE
TFF 3. Lig 1. Grubuna dahil olan Karaman Belediyespor ile Hendeespor arasındaki maç yarın saat 15.00’de başlayacak. Kemal Kaynaş stadyumundaki müsabakayı Mustafa İlker Çoşkun, Hacı Mehmet Ekmekvermez, Halitü Karacabey hakem triosu yönetecek.
Maçın 4.hakemi ise Esad Sadık Demirtaş.

EKEN: “KAZANMAK İSTİYORUZ”
Karaman Belediyespor Teknik Sorumlusu Salih Eken, bu müsabakaya çok iyi hazırladıklarını belirterek, “Bizim için rakip kim olursa olsun kendi oyunumuzu ortaya koyarak kazanmak isteyen bir ekibiz. Genç kadromuz ile ligde korkulu rüyalar görmek istemiyoruz ve en iyi puanları alarak ligde kendimize güzel bir yer bulmak amacındayız. Takımım her geçen gün daha iyi performans sergiliyor ve oyun sistemimizi daha iyi uygulamaya çalışıyoruz. Taraftarımızı maça bekliyoruz ve onların desteğini kazanan taraf biz olacağız.” İfadelerine yer verdi.