Helal olsun Erikoğlu!

TAKİP ET

İnsanların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur düşüncesi ile alanında zirve yapan hemşehrimiz Prof. Dr. Mehmet Erikoğlu, gönülleri feth etmeye devam ediyor.

Karaman ve bölge insanının tüm sağlık sorunları ile yakinen ilgilenen Prof. Dr. Mehmet Erikoğlu hoca, unutulmazlar arasında yerini aldı.
Aslen Ermenekli olan ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Cerrahi tıp bilimleri bölümü, Genel cerrahi Anabilim dalında görev yapan Prof. Dr. Mehmet Erikoğlu başarılarına her gün bir yenisini ekliyor. Endokroni ve meme cerrahi olan Erikoğlu, organ nakli üzerin dede hayli mesafe kat etmiş durumda. Başarıları sadece ülkede değil Avrupa’da bile isminden söz etmeyi başaran Prof. Dr. Mehmet Erikoğlu hoca, ayrıca Karaman üzerindeki hassasiyeti ile de büyük taktir görüyor. Tam bir hizmet adamı olan Erikoğlu hoca, hemşehrilerine öyle sahip çıkıyor ki, Tıp fakültesine adımını atan Karaman ve Taşeli bölgesi insanlarına öncülük ediyor, sağlıklarına kavuşturmak için elinden geleni fazlası ile yapıyor.
Rahmetli Bakanımız Fikret Ünlü, tarihe geçen Bakanımız Lütfi Elvan, Türkiye’nin 40 zengin işadamından birisi olan ve her alanda hizmetleri ile takdir edilen Rahmetli Ahmet Keleşoğlu gibi memleket sevdalısı birçok insanı bağrından çıkaran Ermenek, bunlar arasında yerini alan Prof. Dr. Mehmet Erikoğlu ile gurur duyuyor.