"Hedefimiz Süper Lig"

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman FK'nın başarısı ve her yıl şampiyon olarak süper lige yükselmesi için üzerine düşeni yapacağını ve desteğinin sonsuz olduğunu söyledi.

Karaman F.K Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ve Süleyman Han’ı kabul eden Vali Tuncay Akkoyun, takım ile ilgili bilgiler aldı ve yönetimin hedeflerini öğrendi. Futbolun bir sektör haline geldiğinin altını çizen Vali Akkoyun:
“Biz Karaman olarak kendimizi arzu ettiğimiz gibi tanıtamamanın sıkıntısını çekiyoruz. Bunun en iyi yolu spordan, dolasıyla milyonları peşinden sürükleyen futboldan geçer. Amatör olarak futbol oynadım, spor benim için vazgeçilmezim. Karaman temsilcisinin üst liglerde olması artık kaçınılmaz. İlçe takımlarının bile süper ligde boy gösterdiğine baktığımız zaman, birçok ilden bile önde olan Karaman’ın takımı neden süper ligde olmasın. Büyük fedakarlık gösterip, bu şehre aşkları nedeniyle vücutlarını bu şehrin takımı için taşın altına koyan Han kardeşler ve yönetimi tebrik ediyorum. Bize düşen bu takımın başarısı için ne gerekiyorsa, onu yerine getirmektir. Karaman FK tam desteğim olacak. Her yıl bir lig yükselip, şampiyonluk kupasını kaldırttıktan sonra Süper ligde olacak bir Karaman FK bu şehrin vizyonunu değiştirecek, çok şey katacaktır. Destek adına nerede olmam gerekiyorsa, orada olacağım. Hep birlikte başarıları kucaklayacağız.”
Karaman F.K Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ile Kulüp Başkanı Süleyman Han’da Vali Akkoyun’a görevinde başarılar diledi ve kendilerine olan güveni, destekleri için Vali Tuncay Akkoyun’a teşekkür ettiler.