'HAN'gimiz sevmedik çılgınlar gibi!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübünün yönetiminin değişmesi ve Han kardeşlerin göreve gelmesiyle birlikte şehir adeta küllerinden doğdu. Pazar günü oynanan mücadelenin ardından yaşananlar, Han kardeşlere gösterilen sevgi seli Karaman'ı yeniden kenetledi.

Karaman Futbol Kulübü Han kardeşler yönetiminde ilk maçına çıktı. Elazığspor ile karşılaşan temsilcimiz büyük bir taraftar desteği ile maça başladı. Maçı 1-0 kazanan temsilcimiz 3 puanla Han kardeşlere ‘hoş geldin’ hediyesi verdi. Sezonun seyirci rekorunun kırıldığı maçta davullar zurnalar hiç susmadı. Karaman'da özlenen görüntüler yaşandı. Maç sonu tüm stadyum 'Büyük başkan' tezahüratları ile Mehmet Ali Han'ı tribüne çağırdı. Karaman'ın umudu Han başkana herkes başarılar diledi. Maç sonu davullu zurnalı kutlama başladı. Karaman'ın kaderini değiştiren Han kardeşlere destek çığ gibi büyüdü.  Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han seyircilere "Daha yeni başlıyoruz. Çok daha iyi olacağız. Karaman hak ettiği yere gelecek" diye seslendi. Futbolcular maç sonu yönetim kurulu ve Onursal Başkan Mehmet Ali Han'a büyük destek verdi.
Karaman bugün ilk defa 22 yıl önceki Karamanspor'un en parlak dönemlerinin şehirde yarattığı etkinin aynısı ile tanıştı. Şehir ve takım kenetlendi. Karaman'da karnaval havası hakim oldu. Stadyuma gelen taraftarlar büyük başkan Mehmet Ali Han ve Karaman FK Başkanı Süleyman Han ile fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi. Karaman’da maç sonu yaşananlar Müslüm Gürses’in “Hangimiz Sevmedik Çılgınlar Gibi” şarkısı anımsattı.
İLKLER YAŞANDI, KARAMAN KAZANDI!
Karaman Futbol Kulübü kendi evinde karşılaştığı Elazığspor'u 1-0 yendi. Mücadele Karaman’ın kenetlenmesine vesile oldu. Stadyum doldu. Destek çığ gibi büyüdü. Karaman’da 7’den 70’e herkesin özlediği görüntüler gelecek adına umut verdi. 
Karaman TFF 3. Lig 1. grupta temsil eden Karaman Futbol Kulübü, ligin 22’nci haftasında Elazığspor’u kendi evinde ağırladı. Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanan zorlu mücadelenin ilk yarısında üstün oynayan temsilcimiz aradığı golü bir türlü bulamadı.  İlk yarıda tek kale oynayan temsilcimiz taraftarların büyük desteği ile birçok gol fırsatını değerlendiremedi.
Maçın ikinci yarısında tıklım tıklım dolan stadın desteğini arkasına alan kırmız-beyazlılar,  rakip kaleyi ablukaya aldı. Maçın 62. dakikasında defans arkasına sarkan Selahattin Enes Kılıç, temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. Golden sonra birçok kontra atağı golle buluşturamayan temsilcimiz maçtan 1-0 galip ayrıldı. 
90 dakika boyunca takımını destekleyen taraftar maç sonu büyük sevinç yaşadı. Maç sonu futbolcular haksız yere 10 maç ceza alan ve müsabakayı tribünden seyreden Teknik Direktör Salih Eken'e koştu. Salih hoca ile futbolcular arasında duygusal anlar yaşandı.