Hami örümcek ağlarını aldı!

TAKİP ET

TFF 3. Lig'de ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor konuk ettiği Osmaniyespor'u 1-0 mağlup etti.

TFF 3. Lig’in 15. haftasında Karaman Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanan mücadelede Karaman Belediyespor, Osmaniyespor'u konuk etti. Her hafta oynadığı futbolla göz dolduran ekibimiz maça fırtına gibi başladı. İlk yarıda net fırsatları gole çeviremeyen temsilcimiz Karaman Belediyespor soyunma odasına beraberlikle gitti.
İkinci yarıya rüzgar gibi başlayan temsilcimiz adeta futbol resitali sundu. Kırmızı-Beyazlılar rakibini kendi kalesine hapsederek tek kale maç oynadı. Maçın 67. dakikasında Enes Kılıç'ın defansın arkasına sarkarak attığı muhteşem aşırtma golüne futbol tarihinde ender görülen bir ofsayt bayrağı kalktı. Osmaniyespor defansının bile itiraz etmediği, bir tane bile futbolcunun ofsayt diye el kaldırmadığı gole yardımcı hakem Cemal Can Çakır ofsayt bayrağı kaldırdı. 2 metre geriden çıkarak topu filelerle buluşturan Enes Kılıç'ın golüne verilen ofsayt amatör ligleri aratmadı. Son 3 haftadır hakemler tarafından adeta kıyım kıyım doğranan Karaman Belediyespor bir skandal karara daha maruz kalmış oldu. 
Hakemin verdiği futboldan uzak kararlardan etkilenmemeyi öğrenen temsilcimiz Karaman Belediyespor, baskısını rakip kalede daha da artırdı. 87. dakikada Hami Baytar’ın ceza sahası dışından doksana attığı gol ile temsilcimiz 1-0 öne geçti. Adeta örümcek ağlarını alan Hami Baytar'ın golü sonrası tüm stad büyük sevinç yaşadı. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve Karaman Belediyespor 3 puanı hanesine yazdırdı. 
Hakem kararları ile doğranan ekibimiz 3 puan alarak güzel futbolunu galibiyetle süsledi.