Hakem rezaleti!

TAKİP ET

3.Türkiye futbol ligi 2.grup lideri Karaman FK'nın maçlarında hakemler adeta temsilcimizi katletmek adına sahaya çıkıyor düdük çalıyor.

Karaman FK'nın ligin 3.haftasında evinde oynadığı Elazığ Karakoçan maçında hakemlerin berbat yönetimine herkes şahit olurken, bir faciada Kahramanmaraş'ta yaşandı. 3. Türkiye ligi 2.grubuna dahil Kahramanmaraşspor-Karaman FK karşılaşmasının Urfa bölgesi hakemi Yusuf Aslan Kendirciler adeta maçı katletti. Başlama düdüğü ile ilk bölümlerde hiç pozisyon yok iken, uyarmadan Kırmızı-Beyazlı 2 futbolcuya sarı kart göstererek, sindirme politikası yapan orta hakem Kendirciler, 2.bölümde temsilcimizin yüzde bir milyon üç net penaltısını vermedi. Pozisyonların aslında MHK tarafından hakem kurslarında penaltının tarifi olarak gösterilir netlikteydi.
Karşılaşmanın Şanlıurfa bölgesine mensup hakemleri Yusuf Aslan Kendirciler, Sezgin Altun, Adnan Akbulut maçı çığırından çıkarttı ve tamamında ev sahibi ekip lehine düdük çaldılar. TFF ve MHK'nın özellikle alt liglerde bir yaptırımda bulunulması kaçınılmaz hale geldi.
4 maçta 4 galibiyet alan ve zirvede yer alan Karaman FK'nın tüm maçlarını kazanmasına rağmen hakemlerden şikayetçi olması da oldukça düşündürücü ve önemli.