Hakem:2 Karaman:0!

TAKİP ET

Karaman Belediyespor-Erbaaspor maçında futbolseverleri resmen futboldan soğutan hakem Bilal Köseoğlu yanlı kararları ile maça damga vurdu.

TFF 3. Lig 1. grupta ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor, deplasmanda Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Erbaa İlçe Stadyumunda oynanan mücadele hakem skandalına sahne oldu. Karaman Belediyespor Erbaaspor maçı dostluk rüzgarları eşliğinde başladı. Zorlu mücadelenin ilk yarısında Bilal Köseoğlu futbol otoritelerinin akıl sağlığını bozacak kararlara imza attı. Daha maçın 11. dakikasında Erbaaspor'un net faul yaparak kazandığı topu İbrahim Peşken filelere gönderdi. Bariz faulu vermeyen hakem Bilal Köseoğlu Erbaaspor'un golünde resmen asist katkısında bulunmuş oldu. Bununlada yetinmeyen orta hakem, Karaman Belediyespor'un net penaltısını vermedi. Karaman Belediyespor'a yapılan faulleri es geçen hakem yanlı kararları ile ilk yarıya damga vurdu. Erbaaspor hakem desteğini de arkasına alarak maçın 40. dakikasında Mümin Uyar’ın attığı golle soyunma odasına 2-0 önde gitti.
Maçın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan temsilcimiz birçok net fırsatı gole çeviremedi. Hakem Köseoğlu'nun yanlı kararlarına rağmen kırmızı-beyazlılar güzel futbolunu sonuca yansıtamadı. Maçın ikinci yarısında başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 2-0’lık skorla sonuçlandı.
Hakem Bilal Köseoğlu'nun bir tek Erbaaspor forması giymediği mücadele de futbolseverler birkez daha Türk futbolunun eriyip yok olmasını telaşlı gözlerle izledi.