Gururumuz Ömer Alanlı!

TAKİP ET

İzmir Vergi Dairesi Başkanı hemşehrimiz Ömer Alanlı, büyük başarısı ile tüm takdirleri üzerinde toplarken, Karaman'ın haklı gururu oldu.

Aslen Kazımkarabekir’li olan ve İzmir Vergi Dairesi Başkanı olarak görevini sürdüren Ömer Alanlı, Gazete Anadolu İmtiyaz sahibi Ayşe Oğuz ile Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz’u ziyaret etti.
İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı görevine geldikten sonra, İzmir’in vergi toplama ve tüm alanlarda Türkiye’de ilk sıralara oturmasında en büyük pay sahibi olan Ömer Alanlı, görev nedeniyle başka şehirlerde olmasına rağmen gönlünün her zaman Karaman’da olduğunun altını kalın çizgilerle çizerek, memleket sevdalılığını göstermiş oldu.
Başkan Alanlı, tüm Karaman’lı hemşehrilerine sevgi ve saygılarını iletirken, Gazete Anadolu İmtiyaz Sahibi Ayşe Oğuz ile KMGC Başkanı Hüseyin Oğuz, ziyaretten duydukları memnuniyeti ile getirdi ve haklı başarılara imza atan Ömer Alanlı’nın bu anlayış ve gayreti ile çok daha farklı yerde göreceklerine inandıklarını söylediler.