Gümüşhane'de parola galibiyet!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü TFF 3. lig 2. Grupta 12. hafta maçında deplasman da Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşılaşacak.

Bu önemli karşılaşmada Ankara Bölgesinden Özer Özden orta hakem olarak görev yapacak.
Özden’in yardımcılıklarını Emir Kılıçarslan ve Sinan Günaydın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Utku Doğan olacak. 
Karaman FK’da zorlu Gümüşhane deplasmanı öncesi sakat olan Hasan Çavdar, kırmızı kart cezalısı Mertcan Dağlı ve 4 sarı kart görerek 1 maç cezalı duruma düşen golcü Umut Dilek kadroda yer alamayacak.  
Karaman Futbol Kulübü TFF 3. Lig 2. grubunda oynadığı 11 karşılaşmanın 8’ini kazandı, iki müsabakadan berabere ayrıldı ve bir maçını da kaybetti. 11. hafta ligde karşılaştığı Kuşadasıspor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz grupta puanını 26’ya çıkartarak en yakın rakibi Alanya Kestelspor ve Iğdır FK’nın 3 puan önünde haftayı lider kapattı.
Temsilcimiz 12. Haftada deplasman da karşılaşacağı Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ligde 11 puanla 9. sırada bulunuyor. Karaman FK, Gümüşhane Sportif Faaliyetleri yenerek puanını 29’a çıkarmak ve rakipleriyle puan farkını açmak istiyor.
19 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’de Gümüşhane Yenişehir Stadyumunda ligde 11 puanla 9. Sırada bulunan Gümüşhane Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak.