"Güçlü Kadro, Güçlü Karaman"

TAKİP ET

Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, transferde büyük mesafe kat ettiklerini ve güçlü bir takım oluşturmak için tüm fedakarlığı yapacaklarını söyledi.

Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, transferde büyük mesafe kat ettiklerini ve güçlü bir takım oluşturmak için tüm fedakarlığı yapacaklarını söyleyerek:
“Karaman FK bu kentin takımıdır. Güçlü bir kadro oluşturup, güçlü Karaman ortaya çıkacaktır. Küçük hesaplar, engelleme çabaları bizi yolumuzdan ala koyamaz. Karaman FK’yı, Karaman’dan dışlamaya çalışan zihniyet hezimete uğramaya mahkumdur.”
Teknik Direktör Zafer Hızarcı ile 1 yıllık sözleşme sonunda kolları sıvadıklarını, yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek:
“Elimizde kadromuza dahil edeceğimiz oyuncu listesi vardı. Teknik Direktörümüz ile oturduk, yeni değerlendirmeler ışığında, renklerimize bağlamak istediğimiz isimlerle temasa geçti ve hedeflediğimiz futbolcuların büyük bölümü ile prensip anlaşmasını gerçekleştirdik. Aldığımız oyuncuları şimdi açıklamıyoruz, benim inandığım bir şey var ki; o da resmi imzaları atmadan ben transfer yaptık demem.  Alacağımız oyuncuların peşinatlarını bile ödedik ama resmi imza önemli.
Pazartesi gününden itibaren imzalar atılacak ve hafta sonuna kadar takımın iskeleti ortaya çıkacak. Bizi hedeflerimize taşıyacak olan futbolcuları renklerimize bağlamak adına görüşmelerimiz sürüyor, Teknik adamlarla istişare ediyoruz ve kısacası ince eleyip sık dokuyoruz. Hata yapmak istemiyoruz.”
FIRSAT TRANSFERLERİ OLACAK
Çok sayıda oyuncunun Karaman’a gelmek için menajerleri aracılığıyla kendilerini aradıklarını da hatırlatan Onursal Başkan Mehmet Ali Han:
“Kulüplerin durumu ortada. Rakamlar şu anda çok yüksek ancak bunu ödeyecek takım sayısı oldukça az. Futbolcu şuna inanmış ki, oda bizim için önemli. Karaman FK’ya gidersem, param garanti. Biz kadro içerisinde ücret olarak dengelerini bozmadan, en iyisini yapacağız. İskelet ortaya çıktıktan sonra fırsat transferleri ortaya çıkacak ve o an Çilek diye tabir ettiğimiz oyuncuları da kadromuza dahil edeceğiz.”
YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZLER
Göreve ilk geldikleri günden itibaren Karaman’ın birlik, beraberliği diye haykırdıklarını ve bunu söylemeye devam edeceklerinin altını çizen M. Ali Han:
“Biz birlik olursak başarırız. Küçük, art niyetli hesaplarla bize çelme takılmaya çalışılıyor. Bunlar bizi yıldırmaz, yolumuzdan döndürmez. Kapalı kapılar ardında değil, çıkıp açıksa söyleseler üzülmeyeceğiz, aksine mutlu olacağız. Biz Karaman FK’nın başarısını istemiyoruz desinler, bizden destek yok desinler. Bizim ekonomik olarak kimseden kuruş beklentimiz yok ama manevi olarak Karaman’ın takımının yanında olmaya herkes mecburdur ve bu Karaman’ın yanında olmak demektir, Karaman’a hizmet demektir. Kulüp için cebimizden çıkan para belli. Bütçemiz ortada. Küçük hesaplarla bize gönderilen faturaların meblağı değil, anlayış üzüntü veriyor. 10 milyonu harcayan, daha kaç 10 milyonlar harcayacak olan bizlere, 600 liralık,116 liralık fatura mı ağır gelecek. Etik olarak yanlış ve bu anlayış bu takımın karşısında olmak değil de nedir? Türkiye’nin borçsuz nadir kulüplerinden birisiyiz ve bizden daha iyi yapacak, talip olan varsa arkamıza bile bakmadan ceketimizi alır gideriz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, çünkü bizim Karaman FK üzerinden hiçbir beklentimiz yok ve biz Karaman sevdamız, aşkımız yüzünden memleketimizdeyiz.”