"Güç zehirlenmesinin yansıması"

TAKİP ET

İYİ Parti ilçe Başkanı Kamil Koçkaya, Ak Parti Ermenek ilçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya sert tepki göstererek kınadı.

İYİ Parti ilçe Başkanı Kamil Koçkaya’nın konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:
"Geçtiğimiz günlerde ak parti ilçe başkanı arkadaşın demokrasinin yansıması olan muhtar arkadaşlarımızı hedef alan çirkin ve talihsiz açıklaması bir siyasetçiye, medeni bir insana yakışan bir açıklama değildir. İyi Parti Ermenek ilçe teşkilatı olarak kendisini kınıyoruz.
"Ayıyı muhtar yapan köy, armudu rüyasında görür " paylaşımıyla muhtarlarımızı ayıya benzeterek 16 ilçe merkezi köylerimizde beraber toplam 58 muhtarımıza yapılan bu saygısızlığı güzel Türkçemizi düzgün kullanamayan birinin Çin atasözüdür diye açıklaması da ayrı bir talihsizliktir.
Bu durum tek adam rejiminin beraberinde getirdiği güç zehirlenmesinin Ak Parti ilçe başkanı arkadaşımıza yansımasıdır. Bu çirkin açıklama karşısında sessiz kalan Ermenek muhtarlar derneği ve Karaman Muhtarlar derneğinin Ermenek İyi Parti ilçe teşkilatı olarak kınıyoruz. Yüce Türk adaletini kıymetli muhtarlarımızı değersizleştiren bu itham karşısında göreve davet ediyorum”