Gitme Kal Recep Konuk!

TAKİP ET

Sana verilen sözlerin sahipleri şu anda yok biliyoruz ama milyonlarca çiftçinin umudu olduğunu unutma…

Ben de o zaman çiftçinin işini büyütmeyenler, büyütmek istemeyenler gidecek, çiftçinin işini büyütenler gelecek diyerek yola çıktım diyorsun Recep Konuk Başkan. Şimdi biliyorum ki, kırgınlıkların var, yıllardır çelme yemekten bıktın ama eğer aday olmayacağım, bırakıyorum sözünden geri adım atmazsan, bil ki senin yıllardır gece gündüz verdiğin emekler boşa gidecek, çiftçinin, üreticinin umutlarını çalacaklar. Yamyamlar yıllardır bu anı bekliyor, onlara bu sevinci yaşatma. Geçmişte olduğu gibi ağızlarının suyu akıyor, TORKU imparatorluğuna konmak için uykuları kaçıyor. Onlara fırsat verme, ilk gün dediğin çiftçinin işini büyüten olarak sen geldin, büyütmek istemeyenlere fırsat verme.
TORKU, seninle büyüdükçe kendisini büyük olarak gören ve milletin kanını emmekten bıkıp, usanmayanlar rahatsız oldu, rahatsızlıkları devam ediyor. Hedefe Recep Konuk’u koydular. Ülkeyi soymak için Recep Konuk onların önünde en büyük engeldi. Onun için belden aşağı çalışmayı bıkıp, usanmadan sürdürdüler. Şimdi onlar mı kazansın, bu ülke vatandaşı yine mi kaybetsin.
GİTME KAL RECEP BAŞKAN. Gitmeyip, kalmaya mecbursun. Nasıl bir mecburiyet? Sen ki; kendi ailenden, evlatlarından bile daha ön plana koyduğun , milyonlarca çiftçiyi masum,  sensiz ve kimsesiz bırakacaksın. Sen tarladaki eli nasırlı çiftçinin kimsesisin.

SÖZLER TUTULMADI
Artık bizimle birlikte herkes de biliyor ki, sana verilen sözlerin hiçbirisi yerine getirilmedi. Enerji işine girerken, sana verilen sözlerin hepsinin havada kaldığını çok iyi biliyoruz. Ama o sözler yerine getirilmiş olsa, kan emicilerin avantaları kesilecek, çünkü Türkiye güvenli gıdayı, güveni TORKU ile buldu.
Tüm olumsuzluklara rağmen, kalmak zorundasın Recep Konuk.
Sen artık sadece Konya, Karaman çiftçisinin değil, tüm ülke üreticisinin, halkının umudu oldun. Halk seninle birlikte, halk senin yanında. Halkın bu gücüne rağmen gidiyorum deme lüksünün olmadığını bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

SEN ÇELMELERE ALIŞKINSIN
“Çumra Belediye Başkanlığım döneminde çiftçinin işi büyüsün diye şahsen başlattığım, arkadaşlarımla birlikte pişirdiğimiz, projesini tastamam hazırlattığımız, ruhsatını çıkardığımız Çumra Şeker Fabrikasını Konya Şeker’e, o zamanki kooperatif yönetimine buyurun yapın, bu fabrika çiftçinin olsun diye teslim ettik. Yani yemeği hazırladık, çiftçinin tabağına doldurma işini onlara teslim ettik. Oyaladılar, oyaladılar, oyaladılar ve bir gün yapmıyoruz dediler.” Diyorsun.
Demek ki bu ayak oyunları yeni değil. Sen bunların hakkından yine geleceksin. Milyonlarca çiftçi seninle. Bunu unutma. Doğumuna şahit olduğunu, emeklettin, yürüttüğün ve koşmaya başlayan TORKU’nun sana ihtiyacı var. Daha bu evladının mürüvvetini göreceksin.
Bak Nazan Öncel Gitme Kal Bu Şehirde’ derken, bizde Gitme Kal Reis diyoruz ve o şarkının sözlerini hatırlatıyoruz.
Güz yaprakları düştü
Gazeller oldu
Bulut indi yeryüzüne
Sevdalı oldu
Bir avuntu biraz keder
Böyle bize neler oldu?
Bu ayrılık bir de hasret
Çekilmez oldu
Ay karanlık hep karanlık
Yüzün bize döner oldu
Bir ihtimal daha vardı
Felaket oldu
Gitme, gitme, gitme kal bu şehirde
Gitme, gitme yazık olur bize
Gitme, gitme, gitme kal bu şehirde
Gitme, gitme yazık olur bize
Geceler kör dilsiz sanki
Konuşmaz oldu
Hüzünler koyduk üst üste
Ayrılık oldu
Bir avuntu biraz keder
Böyle bize neler oldu?
Bu ayrılık bir de hasret
Çekilmez oldu
Ay karanlık hep karanlık
Yüzün bize döner oldu
Bir ihtimal daha vardı
Felaket oldu
Gitme, gitme, gitme kal bu şehirde
Gitme gitme yazık olur bize