Gençlerde hedef 3 puan!

TAKİP ET

Karaman Belediyespor, deplasmanda Başkent Gözgözler'e konuk olacak.

TFF 3. Lig 1. Grupta ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor 21 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Başkent Gözgözler’i yenerek yükselişe geçmek istiyor.
Ligin en genç takımı unvanını elinde bulunduran ve oynadığı futbol ile herkesin takdirini kazanan Karaman Belediyespor, son haftaların yükselişe geçen ekibi Başkent Gözgözler’i yenerek play-off potasını zorlamak istiyor.
Oynadığı 12 maçta iki galibiyet, altı beraberlik ve dört mağlubiyet alan ve 12 puanla 13. sırada bulunan Karman Belediyespor, 12 maçta üç galibiyet, üç beraberlik ve altı yenilgi ile 12 puan toplayarak onbeşinde sırada bulunan Başkent Gözgözler’i devirmek için sahaya çıkacak.

MAÇ PAZAR GÜNÜ
TFF 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Karaman Belediyespor ile Başkent Gözgözler müsabakası 21 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Polatlı İlçe Stadyumunda oynanacak. Kırmızı-Beyazlılar’ın zorlu mücadelesini Volkan Şeker yönetecek.

EKEN: “KAZANMAK İSTİYORUZ”
Karaman Belediyespor Teknik Direktörü Salih Eken, genç ve yeni bir ekiple mücadele ettiklerini belirterek, “Oyuncularımız maç oynadıkça kendilerini daha çok geliştiriyorlar. Biz her karşılaşmada mücadeleci oyunumuzu ortaya koyarak, galip gelmek isteyen bir ekibiz. Birçok maçta bulduğumuz fırsatları değerlendirsek galip ayrılabilirdik. Ancak geçmişi bırakarak önümüzdeki maçlara odaklandık. Ligde artık kolay maç yok. Ne var ki bizim için rakibin kim olduğu önemli değil, Karaman Belediyespor her maçta olduğu gibi sahaya kazanmak için çıkacaktır. Oyuncularıma güveniyorum. Puanlar alacak bir an önce play-off potasını hedefliyoruz” dedi.