Galibiyet ile 'Bayram' yapalım!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü TFF 3. lig 2. Grupta 13. hafta maçında kendi evinde İstanbul temsilcisi Bayrampaşaspor ile karşılaşacak.

Karaman FK’da Bayrampaşaspor karşılaşması öncesi Sakat olan Hasan Çavdar ve kırmızı kart cezalısı Mertcan Dağlı kadroda yer alamayacak. Sarı kart cezalısı Umut Dilek Gümüşhanespor maçında cezasını tamamlayarak Bayrampaşaspor maçında Zafer Hızarcı'nın şans vermesi durumunda sahadaki yerini alabilecek. 
Karaman Futbol Kulübü TFF 3. Lig 2.grubunda oynadığı 12 karşılaşmanın 8’ini kazandı, üç müsabakadan berabere ayrıldı ve bir maçını da kaybetti. 12. hafta ligde karşılaştığı Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile 0-0 berabere kalan temsilcimiz grupta puanını 27’e çıkartarak en yakın rakibi Alanya Kestelspor'un 1 ve Iğdır FK’nın 3 puan önünde haftayı lider kapattı.
Temsilcimiz 13. Haftada kendi evinde karşılaşacağı Bayrampaşaspor, ligde 9 puanla 13. sırada bulunuyor. Karaman FK, Bayrampaşaspor'u yenerek puanını 30’a çıkarmak ve rakipleriyle puan farkını açmak istiyor.
23 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’de Kemal Kaynaş Stadyumunda ligde 9 puanla 13. Sırada bulunan Bayrampaşaspor ile karşılaşacak.
Karaman FK ve Bayrampaşaspor arasında oynanacak müsabaka, kadınlara ve öğrencilere ücretsiz olacağı yönetim tarafından açıklandı.