Fırsat haftasında hedef galibiyet

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü TFF 3. lig 2. Grupta 19. hafta maçında kendi evinde Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Karaman FK ile Darıca Gençlerbirliği arasındaki maçı Balıkesir bölgesinden Talha Öztürk, yardımcıları Kayseri bölgesinden Ahmet Ulu, Ali Etlikci ve Emre Can Yılmaz hakem triosu yönetecek.
Karaman FK geçen hafta deplasmanda Ahmet Teker ve Umut Dilek golleri ile Turgutluspor’u 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapmıştı. Karaman FK Darıca maçı hazırlıklarını Karaman’da yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Temsilcimizde Orhan Nahırcı kart cezalısı olduğu için Darıca maçında forma giyemeyecek. Akın Akman, Ali Kemal Başaran ve Muhammed Enes Doğan kart cezasını tamamlayarak teknik direktör Zafer Hızarcı’nın şans vermesi halinde sahadaki yerlerini alabilecek. Karaman Futbol Kulübü’nde Darıca maçı öncesi Abdulsamet Kırım, Ensar Kemaloğlu, Ahmet Teker ve Tugay Keleş sarı kart sınırında bulunuyor. Temsilcimiz 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile ligde liderliğini devam ettiriyor. Karaman Futbol Kulübü’nün rakipleri ise birbirleri ile karışılacak. Iğdır FK kendi evinde Orduspor 1967’yi konuk edecek. Alanya Kestelspor ise deplasmanda Kuşadasıspor ile karşılaşacak. Ayvalıkgücü Belediyespor kendi evinde play off rakibi Eynesil Belediyespor’u ağırlayacak. Temsilcimiz Darıca maçını kayıpsız geçerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Karaman FK’nın rakibi Darıca Gençlerbirliği ise ligde 2 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile küme düşme potasının yukarısında 13. sırada yer alıyor.