Final biletini alalım!

TAKİP ET

Karaman FK Play-Off 2. Tur 2. Maçında Orduspor 1967 A.Ş'ye konuk olacak.

TFF 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü Play-Off müsabakası 2. turunda rövanş maçına çıkıyor. Karaman FK Orduspor ile ilk maçını 1 Haziran Perşembe günü saat 16.00'de Kemal Kaynaş Stadyumunda Oynadı. Selim Dilli'nin attığı mükemmel gol ile Karaman FK rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.  İkinci maç ise 6 Haziran Salı günü saat 20.00'de Yeni Ordu Stadında oynanacak. Bu maçların galibi ise Alanya Kestelspor ile 2.lige yükselmek için tek maç yapacak.
HAKEMLER SÜPER LİG’DEN
06 Haziran Salı günü Yeni Ordu Stadyumunda Orduspor 1967 A.Ş ile karşılaşacağı maçın hakemleri de belli oldu.
Karşılaşmanın orta hakemliğini Çanakkale bölgesinden Süper Lig hakemi Erkan Özdamar yapacak. Özdamar'ın yanında İstanbul bölgesinden Süper Lig Yardımcı Hakemi Deniz Caner Özaral ile İstanbul bölgesinden Süper Lig Yardımcı Hakemi Ogün Kamacı yardımcı hakem olarak sahaya çıkacak.
Maçın 4. hakemi ise İzmir bölgesinden Emre Kargın olacak.
Süper Lig Hakemi Erkan Özdamar en son hafta sonu oynan Adana Demirspor - Medipol Başakşehir maçını yönetmişti.
TEMSİLCİMİZDE MORALLER YERİNDE
Karaman FK hafta sonu yaptığı son antrenmanında taraftarları yalnız bırakmadı. Antrenman öncesi oyuncuları ve teknik heyeti tribüne çağıran taraftarlar takıma büyük moral verdi. Ordu deplasmanına temsilcimizi meşaleler ile uğurladılar. Karaman’daki son antrenmanda oyuncuların ve teknik heyetin moralli ve hırslı olduğu görüldü. Öte yandan temsilcimiz Ordu’ya ulaşarak kalacağı otelde kampa girdi. Orduspor maçı öncesi temsilcimizde Mert Kuyucu’nun sakatlığı bulunuyor. 
KARAMAN FK NASIL TUR ATLAR?
Karaman FK sahasında ilk maçta Orduspor 1967 AŞ’yi tek gol ile mağlup ederek avantajı yakalamıştı. Zorlu 90 dakikanın beraberlikle sonuçlanması veya Karaman FK’nın her türlü galibiyeti sonunda finali ismini yazdıran taraf temsilcimiz olacak.
Ev sahibi Orduspor 1967 AŞ’nin turu geçmesi için 2 farklı galibiyete ihtiyacı var. Karşılaşma 1-0, 2-1, 3-2 gibi skorlarla sonuçlanması yani tek farklı ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona ermesi halinde ise 15’er dakikalık 2 devre uzatmaya gidilecek. Sonuç burada da değişmezse penaltı atışları sonunda finale yükselecek takım ortaya çıkmış olacak.