Eskişehir Fatihi!

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi B grubunda Karaman'ı temsil eden Minik Atılım Kadın Hentbol Takımı deplasmanda Eskişehir Hentbol'a konuk oldu. 

Kısıtlı imkanlarla şehrimizi 1. Ligde temsil eden Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ikinci devrenin ilk maçında play off rakibi olan Eskişehir Hentbol takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Devre arası grubundaki takımlar kadrolarını güçlendirirken Karaman Minik Atılım SK önemli oyuncularını kaybetti. Karaman’ı hentbolda en üst seviyede temsil eden Minik Atılım SK’nın başarısına Karaman sessiz kalmaya devam ediyor.  

Ligin 12. Haftasında oynanan müsabaka Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda oynandı. Müsabakayı hakemler Nilgün Acun ve Arzu Demirel Medeni yönetti. 

Eskişehir deplasmanına 11 oyuncusu ile giden Minik Atılım SK muhteşem mücadele ettiği ilk yarıyı 15-14 önde kapattı. Maçın ikinci yarısı da nefesleri kesti adeta. Mücadeleyi maç boyu bırakmayan temsilcimiz deplasmanda çok önemli bir galibiyet aldı.  

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü’nün galibiyetinde Bilge Birben 4, İrem Erkara 7, Hatice Bilen 3, Buse Erdoğan 4, Fatmanur Şimşek 3 ve Nurçin Kocaman 9 golü ile rakibini 30-29 yenmeyi başardı.    

Temsilcimiz Minik Atılım Kadın Hentbol Takımı bu sonuçla ligde 4. sıradaki yerini korudu. Karaman Minik Atılım galibiyetlerle zirveye yaklaşmaya devam ediyor. 

Karaman Minik Atılım Hentbol Takımı, 5 Şubat Pazar günü saat 15.00'da kendi evinde 8. sırada bulunan Cent Koleji Spor Kulübü’nü konuk edecek.