Ermenek'te Vali Akkoyun rüzgarı

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Ermenek İlçesinde temaslarda bulundu.

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Ermenek ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Akkoyun, ziyaretler kapsamında Ermenek ilçesine bağlı Çamlıca köyünü ziyaret etti. Vali Akkoyun, vatandaşlar ile bir araya gelerek bir süre sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Akkoyun, daha sonra Çamlıca köyünde bulunan geleneksel motifleri, ahşap işçiliği ve tarihî dokusuyla dikkat çeken, yakın zamanda restorasyon çalışmalarının başlayacağı Izgar Konağı’nda incelemelerde bulunarak, bilgiler aldı.

Vali Akkoyun, Ermenek İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur’dan ilçedeki emniyet konuları ile ilgili bilgiler alıp ziyaret defterini imzaladı.

Ermenek İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Ast.Kd.Bçvş. Mehmet Çöl’den jandarma bölgesindeki güvenlik konuları ile ilgili bilgiler alıp ziyaret defterini imzaladı.

Aşağıçağlar köyünü ziyaret eden Vali Akkoyun, vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vali Akkoyun, Ermenek ziyareti kapsamında Yukarıçağlar köyünü ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir süre sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vali Akkoyun'dan Ermenekli Şehidin Ailesine Ziyaret
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Ermenek ilçesi ziyareti kapsamında 1Temmuz 2010 tarihinde Siirt’in Pervari ilçesinde PKK terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada ağır yaralanan kaldırıldığı hastanede şehit düşen Karamanlı Piyade Uzman Çavuş Yunus Berber’in ailesini ziyaret etti.

Yukarıçağlar köyünde ikamet eden şehidin annesi Huriye Berber’i evinde ziyaret eden Vali Akkoyun, şehidimize rahmet, ailesine başsağlığı dileyerek, anne Huriye Berber’den şehidimizin anılarını dinledi. Daha sonra şehit Yunus Berber'in ve tüm şehitlerimizin ruhu için dua edildi.