Ermenek'te AK Parti İle İP Birbirine Girdi!

TAKİP ET

Ak Parti ilçe Başkanı Sarıtaş'ın ayı benzetmesine Başkan Zorlu köpekli paylaşımı ile dikkat çekti.

Ermenek’teki siyasi ortam gerginliğine bir yenisi daha eklendi ve Ak Parti İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş ile İYİ Partili Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu sosyal medya hesaplarından ağza alınmayacak ve hiç tasvip edilmeyecek sözlerle birbirlerini suçladılar. Siyasi ortam yeniden alevlendi.
SARITAŞ’IN PAYLAŞIMI TEPKİLERİ GETİRDİ
Ak Parti Ermenek ilçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş geçtiğimiz günlerde, sosyal medya hesabından “Ayı’yı muhtar yapan köy, armudu ancak rüyasında görür” açıklamasını paylaştı.
Bunun ardından Ermenek’teki muhtarlar Sarıtaş’ın bu paylaşımına sert tepki gösterdi. Muhtarların bu çıkışından sonra İlçe Başkanı Sarıtaş, bu paylaşımını kaldırarak, muhtarların yanlış anladığını ve paylaştığı sözün bir Çin Atasözü olduğunu belirterek geri adım attı, paylaşımını kaldırdı.
ZORLU: “SADAKATI ÖĞREN, HAVLAMAYI DEĞİL”
Ak Parti ilçe başkanı Sarıtış’ın bu sıkıntılı paylaşımının ardından, Belediye Başkanı Atila Zorlu ise isim vermeden sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı. Zorlu  paylaşımında: ”Ayıyı, armudu boşver de illa köpek olacağım diyorsan, sadakati öğren, havlamıyı değil” sözleri ilçeye bomba gibi düştü.
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Belediye Başkanı Atila Zorlu, göreve geldiği günden beri ilçede birlik-beraberliği sağlamak için çaba sarf ettiğini, başta Ak Parti olmak üzere hiçbir siyasi partiyi hedef alacak açıklamalardan kaçındığını dile getirdi. Bakan Zorlu ayrıca yanlış söylemlerin kendisinin siyasi nezaketine, üslubuna uymadığını, ayrımcılık için çaba sarf edenlerin ilçede ayrımcılık yaparak zarar vermesinin üzüntü kaynağı olduğu, vatandaşların ise her şeyin farkında olduğunu söyledi.
SARITAŞ’DAN SON PAYLAŞIM
Ak Parti ilçe Başkanı  Mevlüt Sarıtaş bu gelişmelerinin ardından son paylaşımı ile kime gönderme yaptığı merak konusu oldu.
Kim makamıyla övünürse, FRAVUN’a baksın!
Kim malıyla övünürse, KARUN’a baksın!
Kim rütbesiyle övünüşe, EBU LEHEB’e baksın!
Kim ilmiyle övünürse, ŞEYTAN’a baksın!
Allah bizleri, kibirden benlikten korusun!