"Ermenek'in kaybedecek vakti yok"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti Genel Merkezindeki özel kalem müdürü hemşerimiz Behçet Kaynar, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin Ermenek için çok önemli olduğunu hatırlattı ve dünya güzeli ilçenin kaybedecek zamanının olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel kalem müdürü olarak başarı ile görevini yürüten ve Karaman ve Taşeli bölgesi için hizmet anlamında çok büyük desteklerine şahit olduğumuz Behçet Kaynar, Pazar günü yapılacak seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek:
“Doğası ile ülkemizin cennet köşelerinden birisi olan Ermenek için yapılacak seçimler çok şey ifade ediyor. Ermenek son 5 yılda bırakın yeni bir hizmet almayı, var olan hizmetleri koruyamamıştır. Ak Parti Ermenek Belediye Başkan adayımız Eyüp Çayır, ilçemiz adına bir şanstır. 20 yıldır il genel meclisinde hizmetin nasıl yapılacağını ispat etmiş bir arkadaşımızdır. Çayır’ın yönetim becerisi ile güzel şeyler yapacağına inancımız sonsuzdur. Bizler Ermenek’in her alanda zirve yapması için tüm olanaklarımızı seferber edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Artık bizim 5 yıl daha kaybedecek zamanımız kalmamıştır” dedi.