Endamın yeter!

TAKİP ET

Mehmet Ali Han ile birlikte hedef büyüten ve zirve için yola çıkan, 3.lig 2.grupta ilk maçta oturduğu liderlik koltuğunu 13 haftadır bırakmayan Karaman FK son üç maçta 9 puan hedefi ile 'O sene bu sene' diye haykırışına devam ediyor.

Karaman FK’nın endamı yeter. Takımın her şeyi mimarı M. Ali Han’ın endamı yeter. Bizi zirveye taşıyan Teknik Direktör Zafer Hızarcı ve futbolcularımızın endamı yeter. Takımın yanında olan taraftarlarımızın endamı yeter. Kısacası Karaman’ın endamı yeter.
Karaman Başkentler şehri. Karaman ismi ile zirve özleşmiş durumda. İhmaller, hatalar, nema lazımcılık Karaman’ı şimdiye kadar gerilerde bıraktı bırakmasına ama artık o günler geride kalmaya başladı. 
Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşler ne zaman ki bu şehre adım attılar, Karaman’ın spor başta olmak üzere birçok alanda makus talihi değişmeye başladı, Karaman artık örnek gösterilmeye başlandı. Almanya, İngiltere, İspanya başta olmak üzere dış ülkelerin ciddi basın kuruluşları, hiç alışık olmadığımız ve görmediğimiz şekilde Karaman’ı manşetlerine taşımaya başladı, Karaman’ın tanıtımına büyük katkı sağladılar ki; bu da Karaman Futbol kulübü ile gerçekleşti.
13 HAFTADIR ZİRVENİN SAHİBİYİZ
3.Türkiye futbol ligi 2.grubunda perde 3 Eylül tarihinde başladı ve Karaman FK ilk maçta evinde ağırladığı Turgutluspor’u 4-0 mağlup ederek lige fırtına gibi girdi ve bu sonuçla liderlik koltuğuna oturdu. Yaklaşık 90 günü geride bıraktık ve Karaman FK bu süreç içerisinde 13 karşılaşma oynadı, 9 galibiyet, 3 beraberlik ve bir yenilgi ile 30 puana ulaştı, ilk hafta ele geçirdiği zirveyi 3 ay süre ile kimseye kaptırdı ve zirvenin tek sabini oldu.
ÜÇ MAÇTA HEDEF 9 PUAN
3.Türkiye futbol liginde ilk yarı 3 hafta sonra tamamlanacak. Temsilcimiz 4 Aralık tarihinde deplasmanda Yeşilyurt D.Ç Ofspor ile deplasmanda oynadıktan sonra 11 Aralık Pazar günü Kemal Kaynaş’da takipçisi Alagöz Holding Iğdırspor konuk edecek ve l8 Aralık da deplasmanda Orduspor 1967 ile puan mücadelesi yaptıktan sonra ilk yarıyı tamamlayacak.
Karaman FK son üç maça odaklandı ve hedef 3 maçı kazanıp 9 puan alarak ilk devreyi 39 puanla kapatmak istiyor. Bu hedef zor ama imkansız bir hesap olmadığını ve bu takımın neler başardığına bakarsak, buna da ulaşacağına inancımız sonsuzdur. 10 puan bile bizim için iyidir.
BOMBALAR PATLAYACAK
Takımı bu sezon hedefine ulaştırmak için gecesine gündüzüne katan Mehmet Ali Han, Berlin’de transfer zirvesini gerçekleştirdi. Teknik Direktör Zafer Hızarcı ve ekibini Almanya’ya götüren M. Ali Han, takımın eksikleri ile Hızarcı’dan son raporu aldı, transfer etmek istediği oyuncular masaya yatırıldı ve teknik kadro bu oyuncuları izledi.
İsimleri sır gibi saklanan bu oyuncuların, transfer dönemi ile birlikte Kırmızı-Beyazlı renklere kazandırılacağı ve bombaların ardı, ardına patlaması tahmin ediliyor.
Bu şehir M. Ali Han’ı çok seviyor, Süleyman Han’ı seviyor ve asla vazgeçmeyecek. Biliyoruz ki sizlerin bu şehre, bu şehrin sizlere olan Aşkları hiç ama hiç bitmeyecek. Bu sevda, bu Aşk hikayesi sonsuza kadar sürecek.
Kıraç’ın seslendirdiği o muhteşem şarkı sözleri haberle uyuştuğu için paylaşıyorum:
Endamın yeter /Gözlerin yeter/Uğramasın sana /Ne hüzün ne de keder
Kalbim senden, senden vazgeçmeyecek
Korkma, içimde aşkın hiç bitmeyecek
Eğer istersen sonsuza dek sürecek
İnan bu adam hep seni, seni sevecek
Gönlüm senden, senden vazgeçmeyecek
Bir gün gelir geçer/Yüzündeki çizgiler/Ne aşkım son bulur/İçimdeki o düşler 
Kalbim senden, senden vazgeçmeyecek
Korkma, içimde aşkın hiç bitmeyecek
Eğer istersen sonsuza dek sürecek
İnan bu adam hep seni, seni sevecek