Elvan'a istifa yalanı!

TAKİP ET

Ankara kulisleri Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın partisinden istifa edeceği haberleri ile çalkalanıyor diyerek yalan haberler üretmeye devam ediliyor. Lütfi Elvan'ın hiçbir parti ile görüşmediği ve kapıları sonuna kadar kapattığı gerçeği saptırılarak, Lütfi Elvan üzerinden algı operasyonları yalanlarla sürüyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığından affını istedikten sonra medya da bitmek bilmeyen yalan rüzgarı devam etmeye devam ediyor. Son olarak Milli gazetenin kullandığı haberin peşine Oda TV takıldı. Elvan’ın istifa edeceğini gerçeklere dayanarak değil, dedikodulara dayanarak yapması dikkat çekti.
Lütfi Elvan’ın basın danışmanı Murat Nuhoğlu’da attığı tweet ile ‘Asılsız haber’ olarak duyurduğu haberde, Haberi yapanlar Lütfi Elvan’ın dün attığı twetine baksınlar nerede durduğunu net bir şekilde görecekler diyerek cevap verdi.

İŞTE O YALAN HABER 
Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan arasında bir süredir ters düşme olayı vardı. Lütfi Elvan'ın Erdoğan'ın ''faizleri indirin'' talimatlarına karşı çıktığı haberleri sık sık gündeme geliyordu. 
''TALİMATLARI BERAT ALBAYRAK VERİYORDU''
Hatta Elvan'ın kendisinden bir önceki Hazine ve Maliye Bakanı ve Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'la ters düştüğü öne sürülüyordu. Şöyle ki bakanlıkta Albayrak'ın talimatlarının dinlendiği hatta o zaman bakan yardımcısı olan Nurettin Nebati'nin Berat Albayrak'tan talimat aldığı iddia ediliyordu. Bu durumun da Lütfi Elvan'ı rahatsız ettiği iddia ediliyordu. 
KULİSLER HAREKETLENDİ
Şimdi ise Ankara kulislerinde Elvan'ın bakanlığın ardından AKP'den de ayrılacağı ifade ediliyor. Bilindiği üzere Elvan, siyasette Erdoğan'a yakınlığı ile biliniyor. Nitekim Elvan Erdoğan'ın başdanışmanlığı ve birçok bakanlık görevlerinde bulundu.