Elazığ'dan lider dönelim!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü TFF 3. lig 2. Grupta 20. hafta maçında deplasmanda 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Karaman FK ile 23 Elazığ Futbol Kulübü arasındaki maçı İzmir bölgesinden Levent Balcı, yardımcıları Manisa Bölgesinden Gökhan Özkan, Gümüşhane Bölgesinden Erdem Tanış ve 4. Hakem Nevşehir bölgesinden Esad Sadık Demirtaş hakem triosu yönetecek.
Karaman FK geçen hafta kendi evinde Darıca Gençlerbirliği’ne 2-0 yenilerek şok bir sonuçla sahadan mağlup ayrılmıştı. Temsilcimiz seyircisine kendini affettirmek için 23 Elazığ FK maçı hazırlıklarını Karaman’da çok sıkı şekilde sürdürüyor. Karaman Futbol Kulübü’nde kart cezasını tamamlayan Orhan Nahırcı teknik direktör Zafer Hızarcı’nın şans vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek. 23 Elazığ FK maçı öncesi Abdulsamet Kırım, Ensar Kemaloğlu, Ahmet Teker ve Tugay Keleş sarı kart sınırında bulunuyor. Karaman FK rakibini yenerek tekrardan yükselişe geçmeyi hedefliyor. Temsilcimiz 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile ligde liderliğini devam ettiriyor. 
Karaman FK’nın rakibi 23 Elazığ FK ise ligde 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 19 puanla küme düşme potasının yukarısında 12. sırada yer alıyor.
Karaman FK - 23 Elazığ FK müsabakası 29 Ocak 2023 Pazar günü saat 14.00’da Elazığ Doğukent stadında oynanacak.