Ekrem Coşkun Döner / 'Halkın Markası Halkın Yanında'

TAKİP ET

Şimdi omuz omuza vermemiz, kanayan yarayı sarmamız gerek Türkiye'm…

EKREM COŞKUN DÖNER
Ekrem Coşkun Döner, 10 Aralık 2013’de Konya ve Konyaspor sevdalısı girişimci Ekrem Coşkun tarafından kurulmuştur. Yaklaşık 35 yıllık tecrübesiyle Konya’da sigorta sektörünün duayenlerinden biri olan Yönetim Kurulu Başkanımız Ekrem Coşkun bu yola çıkarken hedefini ‘herkesin uygun fiyata, kaliteli ve lezzetli döner yiyebilmesi’ olarak belirlemiştir.
Bugün Türkiye genelinde 250’yi aşkın şubesi bulunan Ekrem Çoşkun Döner, 2018 yılında ekspres konsept ağını oluşturarak franchise sistemiyle hızla büyümüş ve ulusal pazarda lokomotif markalardan biri haline gelmiştir. Bununla birlikte işletme maliyetleri, sabit giderler ve fireyi minimize ederek yola çıkış hedefine ulaşmış, vatandaşlarımıza döneri en uygun fiyata sunmayı başarmıştır.
Katkısız ürünlerimizin gönül rahatlığıyla tüketilebilmesi için etlerimiz; gelişmiş teknolojiyle el değmeden, temizlik ve hijyen kurallarına uygun olarak yüksek standartlarda, tam akredite uluslararası gıda güvenliği ile helal kesim sertifikalarına sahip dev tedarikçi markalarda özenle seçilmekte ve hazırlanmaktadır.
“Halkın markası halkın yanında” sloganıyla özdeşleşen Ekrem Coşkun Döner, vatandaşlarımızın markamıza gösterdiği teveccüh ile kurumsal kalite, uygun fiyat, müşteri memnuniyeti ve benzersiz lezzetten taviz vermeden alanında profesyonelleşmiş kadrosunun yanı sıra her gün istisnasız denetlenen şubeleriyle gelecekteki hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.
EKREM COŞKUN DÖNER
PARK KARAMAN AVM. ŞUBESİ
Fatih Mh. 1979. Sk. No:3 – Park Karaman AVM. – KARAMAN

Paket Servis Hizmeti Yok!
GEL-AL OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR.