Ek işim değil tek işim olacak

TAKİP ET

Karaman'ın en nezih mahallelerinden olan Elmaşehir Mahallesi değişim için gün sayıyor Karaman Elmaşehir Mahallesinde muhtarlık için kıyasıya bir yarış yaşanıyor.

Elmaşehir Mahallesi ‘Şimdi değişim zamanı’ sloganıyla muhtarını değiştirmek için kolları sıvadı. Güçlü aday Ali Özbay'ın mahalleye muhtar adaylığını açıklamasının ardından mahalle sakinleri Özbay’a büyük bir destek verdi. ‘Muhtarlık ek işim değil tek işim olacak’ diyerek yola çıkan Ali Özbay uzun süredir Elmaşehir Mahallesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
Mahallenin dinamiklerinin desteğini alarak yola çıkan Özbay’ın 31 Mart seçimlerinde Elmaşehir Mahallesinin yeni muhtarı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Ali ÖZBAY KİMDİR? 
1985 yılında Karaman'da dünyaya geldim. İlk, orta ve lise öğrenimimi Karaman'da tamamladıktan sonra, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldum. 2008 yılında iş hayatına başladım. Karaman'da 2 ayrı özel şirkette 14 sene müşteri temsilcisi, satış ve pazarlama bölümlerinde görev aldım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Mahallemiz ile daha çok ilgilenilmeli, daha çok hizmet getirilmelidir. Bu durumu bilen bir kişi olarak mahallemden muhtar adayıyım. 31 Mart 2024’te yapılacak olan seçimlerde sizin ve ailen izin oylarına talibim. Toplum nezdinde kıymetli bir yerde olması gerektiğine inandığım muhtarlık görevini layıkıyla yerine getireceğime olan inancım tamdır ve de muhtarlık ek işim değil tek işim olacaktır.
Ali ÖZBAY 
İletişim: 0552 670 12 70