Dünya Çevre Günü'nü kutladılar

TAKİP ET

Karaman TEMA İl Temsilciliği tarafından "1- 4 Haziran Biyoçeşitlilik günleri" ve "5 Haziran Dünya Çevre Günü" kapsamında Güldere köyünde etkinlik düzenlendi.

TEMA’dan yapılan açıklamada, “Yüreklerde sadece iyilik olunca yapılan her şey güzel ve yerinde oluyor. 1- 4 Haziran Biyoçeşitlilik günleri"ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Karaman TEMA İl Temsilciliği olarak Güldere Köyü'ne hareket ettik. Sabahın erken saatlerinde eşyalarımızı indirdik. Saklı Cennet Doğa Park'ta yürüyüşe başladık. Günün anlamı hakkında İl Temsilcimiz Halil Başkalkan'ın bilgilendirmesi doğrultusunda daha bir dikkatli baktık yürüdüğümüz yerlere. Bol bol resim çekilip sohbet ettik. 
5 km parkur sonrasında kamp alanına döndük. Merkez İlçe Sorumlumuz Suzan Özpeynirci'nin organizesi ile yemeğimizi pilavı yaptık, afiyetle yedik.  İl Temsilcimizin yemek duası ile şükür ettik yaşadığımız hayata Gönüllülerimizin Teşekkür Mektubunu ulaştırdık. Gönüllülerimize gönüllü kartları gelen Temsilci Yardımcısı Doç. Dr. Gülşah Yalçın'ın çocuklarının kartlarını verdik. Yola revan olduk dönüş için. Günün güzel geçmesi, anlamını bulması nedeniyle teşekkürler havada uçuştu aramızda. Emeği geçen tüm gönüllülerimize teşekkürü bir borç bilirken, biliyoruz ki; biz bu topraklarda umut yeşertiyoruz” denildi.