DÜĞÜNLERE 'ARSLAN MODELİ' !

TAKİP ET

Sanayici Lütfi Arslan yeni bir ilke daha imza atarak takı törenini kaldırdı

Karaman’da ilklere imza atan isim olarak bilinen Palmiye Bisküvi yönetim kurulu başkanı Lütfi Arslan, altın fiyatlarının tavan yapmasının ardından bir ilke daha imza attı ve yapacağı yiğeninin düğünde takı töreni yapılmayacağını davetiyeye yazarak, misafirlere rahat bir nefes aldırdı.

Palmiye Bisküvi yönetim kurulu başkanı Lütfi Arslan, merhum kardeşi Zekeriya Arslan’ın oğlu İbrahim için yapacağı düğünde örnek bir uygulamaya imza attı ve düğün merasiminde takı töreninin yapılmayacağını davetiye yazdırdı.

Altın fiyatının döviz fiyatları ile yarışarak çeyrek altının bile 400 liranın üzerine çıktığı şu günlerde, mevsim iyle ardı, ardına yapılan düğünler vatandaşa sıkıntıya soktu.  Altın Fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ile birlikte özellikle büyük şehirlerde sahte altın devreye girerken, imkanı olmayan ve düğün yapanlar ise kiralık altına yönelmeye başladı. Bunlara ilave olarak ise fiyatı makul ‘hediyelik Çeyrek’ tercih sebebi olmaya başlamıştı.

Şartların olumsuz etkilenmesi üzerine Palmiye Bisküvi Yönetim kurul başkanı Lütfi Arslan, kardeşi merhum Zekeriya Arslan’ın oğlu İbrahim için 18 Ağustos tarihinde Grand  Garden Kır düğün salonunda yapacağı  düğün için bastırdığı davetiyeye bir not düşerek, takı merasiminin yapılmayacağını ilan etti.

Altın fiyatlarının çok yükseklerde seyretmesi ve düğünlerin ardı ardına gelmesi vatandaşları zora sokarken, Lütfi Arslan’ın yaptığı bu uygulama özellikle ülkemiz üzerine oynanan kur ları ile birlikte altının sürekli yükselmesi misafirlere rahat bir nefes aldırdı.

Özellikle son gaziemir lerde altın fiyatları iyle düğünlere katılım azalırken, salonların yarısından fazlasının boş kalması, ayrıca takı merasimi sırasında kimin ne taktığını belirlemek adına video çekimi yapılması, düğünlere katılımı düşürüyor.

Tüm bu olumsuzluklar iyle Lütfi Arslan’ın takı merasimini rması bundan sonra düğünlerin daha coşkulu geçmesi adına bir rol model olması bekleniyor.