"Dışlansak da Biz Ak Partiliyiz"

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Eski İl Başkanı Kerim Dereli, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeye gerekli olduğunu, alternatifi bulunmayan Reis'in etrafında dışlananlar dahil herkesin toplanması gerektiğini ve Ak Parti Karaman'da yaşananların sorgulanması gerektiğini söyledi.

Karaman tarihinde ilk defa üç merkez ilçe başkanının istifa etmesinin altında gerçekleri kimsenin görmemezlikten gelmemesi gerektiğini söyleyen Ak parti eski il başkanı Kerim Dereli, “3 merkez ilçe başkanı istifa ederek görevi bırakıyor. Bu Karaman tarihinde bir ilktir. İl Başkanı Abidin Çağlayan’ın göreve getirdiği isim bile görevini bıraktı. Son merkez ilçe başkanımız Murat Öztürk’ün yönetimi ile birlikte topluca istifası çok anlamlı ve manidardır. Murat Öztürk başkanımız Ak Parti içerisinde çok önemli ve değişik görevlerde hizmet etmiş bir dava arkadaşımızdı. Bunlar üzücü olaylar. Bunu çok iyi sorgulamamız gerekir. Geniş katılımlı olarak bu partinin neferlerinin bir araya gelerek, bir yol haritası belirlemeliyiz. İstişare etmeden bir sonuca varmak mümkün değildir” dedi.
DAVA ADAMLARI ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMA ZAMANI
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz için gerekli olduğunu belirten Kerim Dereli, “Erdoğan tartışmasız bir Dünya lideridir. Onun yolunda, onun çizgisinde yapılacak çok daha hizmetin var olduğuna inananlardanım. Bu davaya inanan her kesimin elini taşın altına koyma zamanıdır. Gün bu gündür. Biz Karaman’da Ak Partiye hizmet etmiş altı tane il başkanıyız, ancak ne hikmetse biz dışlandık. Fikirlerimiz alınmadı, görüşlerimize başvurulmadı. Genel merkezden gelen yetkililer bile biz yok saydılar, bizimle görüşmediler. Karaman’da hiç olmayacak şekilde bir belediye başkanlığı seçimlerini kaybettik. Neden, nasıl olduğu sorgulanmış olsa bugün bu sıkıntıları yaşıyor olmazdık. Ben dışlansam da Ak Parti’ye gönül vermiş bir neferim. Partim için, ülkem adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Ancak bu anlayış mutlaka ama mutlaka değişmeli” ifadelerine yer verdi.