"DİŞ HEKİMLİĞİMİZ HİZMETE HAZIR"

TAKİP ET

Ahmet Keleşoğlu Diş hekimliği fakültesini ziyaret eden Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, çalışmalar hakkında yetkilerden bilgi aldı ve fakülte için gerekli olan desteği vereceğini,fakültenin kısa zamanda halkın

Ahmet Keleşoğlu Diş hekimliği fakültesini ziyaret eden Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, çalışmalar hakkında yetkilerden bilgi aldı ve fakülte için gerekli olan desteği vereceğini,fakültenin kısa zamanda halkın hizmetine açılacağını söyledi.

KMÜ’nün akademik yıl açılış töreninden sonra Vali Mehmet Alpaslan Işık, KMÜ Rektöre Prof.Dr. Mehmet Akgül, Ak Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ve yetkilerle birlikte Ahmet Keleşoğlu Hastanesi inşaatında incelemelerde  bulunan TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan,. 1 yıl önce temelini atttığı fakültede  inşaatın tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yapılan hizmet binasını beğendi.

Beraberindeki heyet ile birlikte katları ve odaları gezen Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, fakültenin sorumlusundan bilgiler aldı ve Rektör Prof.Dr.Mehmet Akgül’e bu yıl öğrenci alınan fakültenin hizmete açılması konusundaki eksiklerini sordu.

Rektör Akgül’den gerekli bilgileri alan Lütfi Elvan, fakültenin acil ihtiyacı olan belli bir miktar parayı kısa zamanda Üniversiteye göndereceğini ve bununla birlikte  eksiksiz olarak diş hekimliğinin vatandaşların hizmetinde olacağını söyledi.

İnşaatdan sonra fakültenin bahçesini de gezen Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan, bahçenin kötü görüntüden kurtulması ve güzel bir peyzaj çalışması yapılması istedi.Bakan Lütfi Elvan daha sonra Selçuk Ecza Deposu yönetim kurulu başkanı Sonay Gürgen ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve diş hekimliği fakülte bahçesinin çok modern şekilde peyzajın yapılması konusunda fikirlerini aktardı.