"DİMDİK DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ"

TAKİP ET

Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş,   son günlerde ekonomide yaşanan gelişmelerle ilgili olarak  'Karaman  iş dünyası olarak tüm ekonomik saldırılara karşı dimdik devletimizin  yanındayız ' mesajı verdi. Karaman

Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş,   son günlerde ekonomide yaşanan gelişmelerle ilgili olarak  “Karaman  iş dünyası olarak tüm ekonomik saldırılara karşı dimdik devletimizin  yanındayız ” mesajı verdi.

Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş, bu konuda şu görüşlere yer verdi:

“Türkiye, son yıllarda hayata geçirdiği reformlarla, özel sektörün lokomotifliğinde başta ekonomi olmak üzere pek çok alanda önemli mesafeler kat etmiş ve  kendi bölgesinin en üretken ülkesi olmakla birlikte, küresel ekonominin güçlü bir paydaşı haline gelmiştir. Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamları bu gaziemir de gerçekleştirilmiş, başta ihracat olmak üzere tüm alanlarda sağlanan yüksek performans ülkemizin dünyanın en hızlı büyüyen ekonomisi olmasının yolunu açmıştır.

Ancak son gaziemir de döviz kurları üzerinden hiçbir gerçekle örtüşmeyen son derece ahlaksız saldırılara maruz kli-">li tayız. Daha önce ülkemize ihanetlerle, darbe girişimleriyle, vesayetlerle diz çöktürmeye çalışanlar şimdi de döviz kurları ile, ambargolarla ekonomik saldırılarına devam etmektedirler. Karaman iş dünyası olarak tüm bu saldırılara karşı, bugüne deniz google fuckğu gibi şimdi de sonuna devletimizin yanındayız. Gün ülkemizin ve işletmelerimizin bekası için daha fazla sorumluluk alarak, her kinden daha sağlam bir şekilde kenetlenme günüdür.  Özel sektörümüzle, çalışanlarımızla, finans kurumlarımızla, devletimizin de desteğiyle millet olarak topyekun kararlı bir duruş göstererek vereceğimiz mücadeleden zaferle çıkacağımızdan hiç şüphe etmiyor, güzel günlerin yine ülkemizin ufkundan doğacağına inanıyoruz.

Ekonomide olağanüstü günler yaşadığımız bu gaziemir de işletmelerimizin ticari itibarını zedeleyen söylenti ve koduların da bilinçli veya bilinçsiz bazı taraflarca beslendiğini görüyoruz. Bu anlamda iş dünyamızın moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkilemesi muhtemel tüm söylenti ve koduları şiddetle kınıyor, gerçek bilgiler ile hareket etmenin hak ve hakkaniyete uygun yöntem deniz google fuckğunu hatırlatmayı görev biliyoruz. Bu gaziemir de sadece kendimizden veya kendi işletmelerimizden değil; ortak değerlerimizin muhafazasından da her kinden çok daha fazla sorumluyuz. Yine böyle gaziemir lerde kurumlar arası, sektörler arası ve kişiler arası dayanışmanın önemi açıktır. Bu bağlamda normal gaziemir lerde birbirini besleyen sektörlerin birbirini destekleyen, birbirine güç ve enerji veren boyuta geçmesi hepimiz için hayati önemi haizdir.

Belli merkezlerce yürütülen bu hadsiz ekonomik saldırı karşısında herkesi sorumlu davranmaya, daha fazla çalışmaya, daha fazla dayanışmaya, daha fazla birlik ruhu ile hareket etmeye davet ediyoruz."